2777
2789
خوش اومدید از خودتون بگید متاهلید؟بچه دارید؟از کدوم شهرید؟

دو تا بچه دارم قاعدتا متاهلم 😁از استان گلستان شهر گالیکش

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چهل ساله ها که تو نی نی سایت نیستند ، اونا تو بی بی سایتند

درست صحبت کن دوست عزیز،  لزومی نداره طعنه کنایه بزنی.‌چهل ساله میانسال محسوب میشه. هر چند که بی بی شدن هم زیبایی ها و حرمت خودش رو داره

موفق باشید

مرسی

کلک اطلاعات میگیری چیزی نمیگه ها

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

درست صحبت کن دوست عزیز،  لزومی نداره طعنه کنایه بزنی.‌چهل ساله میانسال محسوب میشه. هر چند که بی ...

بیخیال بابا همه جور آدمی تو سایت هست

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی
از خودتون بگید متاهلید؟بچه دارید؟از کدوم شهرید؟

روزگارم بد نیست 

اهل همدانم❤❤😍😍

ساکن اسلام‌شهر 

دوتا دختر دارم یه پسر 

یه شوهر که خودش دوتا بچه حساب میشه گاهی سه تا هم میشه 😅😅😅

❤بخاطر نعمت سلامتی است که زنده ام❤ خدایا سپاسگزارم 🙏🌹خدایا سپاسگزارم 🙏🌹 خدایا سپاسگزارم 🌹🙏
درست صحبت کن دوست عزیز،  لزومی نداره طعنه کنایه بزنی.‌چهل ساله میانسال محسوب میشه. هر چند که بی ...

بیخیال عزیز بزار بگم مگه چیه اصلامن بی بی سایت ننه جون