2777
2789

از بچگی شاگرد اول بودم   همه دکتر آینده صدام میکردن معلمامون همه و همه مطمعن بودن ی جایی میرسم از اول تو ذهنم جا افتاد ک استعدادم خوبه لیاقتم هیچ وقت کمتر از پزشکی نیست و اگر ب این هدف ک بهشم علاقه دارم نرسم حیف شدم تو زندگی    ولی  تو دوران دبیرستان اتفاقی افتاد ک چند سال از درس دور موندم امسال ی کنکور سرسری دادم چون نخونده بودم خوب ولی این چند روز خیلی دو دل شدم ک دوباره بخونم برا کنکور حتی شده ۲ ۳ سال  یا برم تو کار آزاد و زودتر کسب در آمد کنم و حتی شده رئیس ی شرکت بشم  ب مرور      ولی الان ک فکرشو میکنم میبینم اگر رئیس شرکت ک هیچی رئیس جمهور هم بشم وقتی ی دختر جون میبینم ک پزشکی اسمش اومده یا یکی میبینم تو کنکور قبول شده آه میکشم و حسرتش تو دلمع ک من حیف شدم 

پس بخاطر اینکه همون آهو نکشم حتی بایدددددد بخونم و تمام تلاشمو کنم و پزشکی قبول یشم حتی شده ۴ سال پشت کنکور بشم  دعام کنید ک موفق بشم و این حسرت ب دلم نمونه

من این راهو رفتم تهشم پیراپزشکی قبول شدم خوبه ولی اگه برمیگشتم به قبل اونقدر خودمو اذیت نمیکردم جون اون دنیایی شیرینی که مشاورای کنکور برامون ساختن همش کشکه

جون مادرت نترکون دیگــــه این خط شوهر عممه😐💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من این راهو رفتم تهشم پیراپزشکی قبول شدم خوبه ولی اگه برمیگشتم به قبل اونقدر خودمو اذیت نمیکردم جون ...

دقیقا پول اصلی تو چرخه درس خوندن می‌ره جیب این مشاورا و چرت و پرتا و شاخ اصلی قضیه یعنی قلمچی الان همین مهسا خانی والا خودش می‌گفت از خانواده ای اومدم یروزی بود نون تو خونه نداشتیم و اینا الآن سانتافه داره سانتافه! رشتش دندانپزشکی هست با خود دندانپزشکی ک تا مطلب بزنی باید پاره شی پنجاه سالگی می‌تونست سانتافه بخره

✨happy to light and that's enough