2777
2789
عنوان

شوهر خرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 51 پست
مال منم رو بی محلی حساسه خودشو جر میده بنظرت بگم کامل حذف کنه هریس تر نمیشه؟

خب همین خوبههه دیگه بهش بیمحلی کن . اگه حرف زدی باهاش  حذف نکرد . نه دیگه باید مستقیم بهش بگی نیگا موقعه ای که آرومه همه چی آرومه جو بینتون خیلی خوبه بهش بگو من اذیت میشم می‌خوام اصلا نه من نه خودت اینستا داشته باشیم ‌. میتونی قبل خواب موهاش نوازش کنی بگی . بعد اگه حذف نکرد بهش بیمحلی کن . 

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوکی امشب اگه توسنستم نگاهش کنم نکبتو انجام میدم

خندم گرفت😂😂 میگه نکبت🤣🤣

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
ببین شوهرم مشکلی با من نداره نباشم دورزوز میمیره اینقدر که به قول خودش میگه عاشقمه ولی هیز شده آشغا ...

من که عرض کردم متاسفانه رنگا وارنگ شده زمون ،حالا راه داره نه اینکه عصبانی بشی،ببین مثلا سرگرمش کن،کار بده دستش،فیلم بزار باهم ببینین ،بشین باهاش صحبت کن و...از همه مهم تر خیلی حساس نشو همیشه هر چیزی حساس شدی بد تر میشه حتی عادتای خودت یادت نره

علی،شیرازی🙏خداوندا قلب و روح وچشم مارا پر کن از صداقت، پاکی ،انسانیت🙏

اره عزیزم منم شوهرم خمینقد بس خاصیته اونم اول با لباس نگاه می‌کرد بعد رسید به شرتو سوتین بعد رسید به رابطه هاشون کمکم رفت باهاشون دوست شد الانم باهاشون رابطه دارم دادم طلاق میگیرم