2777
2789
چطور

یکی از آشناها به ۸ سال با زنش زندگی کرد بعد که زنه باردار شد تو اون دوران بهش ضربه خورد بود هم بچه اش  سقط شد هم اینکه دیگه گفتن بچه دار نمیشه و اینکه شوهرش وقتی فهمید رفت زن گرفت اونم طلاق داد و الان مرد تو کما هست از زن دومی ۳  تا بچه داره زن دومی اصلا بهش حتی سر هم نزد و بچه هاش هم از پدرشون خوششون نمیاد حالا ک کما   اگه هم در بیاد از کما گفتن فلج میشه و زن و بچه هاش گفتن زیر بارش نمیرن الان همه میگن واقعا اه زن اولی گرفتش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقش بوده ایشالا همه تاوان بدن

اره عزیزم بی خیال بخدا به کم گذاشتن هم نیست ، من یه دایی دارم خیلی از  زنش خوشگل تر خیلی خر پول و زنش خیلی بد اخلاق همش دعوا ولی با این وجود سراغ زنی نرفته میگه خودم خواستم دیگه

همون چیزی  ک فقط به سر زنای وفادار میاد خخخخخخ

عزیزم وقتی عشق دوطرفه باشه چیزی به اسم خیانت توش نی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐