زن_مستقل_هستم مدیر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 3914 عنوان خواب زیاد نشانه افسردگیه؟؟ من الان بیدار شدم😐😐 | مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 38 پست شب هرکاری میکنم خوابم نمیبره.ساعت ۵ صبح خوابیدم. الان بیدار شدم.هرچی آلارم و سروصدای بیرونه هم نمیشنونم خوابم سنگینه....از خودم بدم اومد واقعا ..... یه ماهه اینطوری شدمافسردگی گرفتم؟؟ رویای من استقلال مالی و رسیدن به درآمده 1401/04/16 | 14:53 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زن_مستقل_هستم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 3914 علائم دیگه ای هم داری؟ همش غمگینم... غذام کم شده... حتی گاهی یادم میره غذا بخورم دیگه به ضعف کردن که میرسم به زور یه چیزی میخورم.بدون اینکه متوجه باشم میرم توی فکر... میگم خب پنج دیقه گذشته.... یهو می بینم دو ساعته توی اون حالتم رویای من استقلال مالی و رسیدن به درآمده
زن_مستقل_هستم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 3914 وقتی ۵ صبح بخوابی خب عادیه دیر پاشی هر کاری میکنم خوابم نمیبره.... از ساعت ۱ تا ۵ میرم توی فکر... کار خاصی هم نمیکنم... رویای من استقلال مالی و رسیدن به درآمده
موز_قرمز عضویت: 1397/04/02 تعداد پست: 11742 من دوشب میخابم تا ۱۲ ظهر ینی منم افسردم واس فروش رفتن خونمون دعاکنید عزیزان🥺😫🌹
زن_مستقل_هستم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 3914 کارات؟ همشون موندن.... ناهار نتونستم درست کنم...شوهرم شاکی... رویای من استقلال مالی و رسیدن به درآمده
زن_مستقل_هستم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 3914 من دوشب میخابم تا ۱۲ ظهر ینی منم افسردم نه بابا با دوشب که نمیشه گفت...من بعد عید اینطوری شدم کلا.. رویای من استقلال مالی و رسیدن به درآمده
موز_قرمز عضویت: 1397/04/02 تعداد پست: 11742 نه بابا با دوشب که نمیشه گفت... من بعد عید اینطوری شدم کلا.. ن چن سااله🤣 واس فروش رفتن خونمون دعاکنید عزیزان🥺😫🌹
fati_18 عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 1380 همش غمگینم... غذام کم شده... حتی گاهی یادم میره غذا بخورم دیگه به ضعف کردن که میرسم به زور یه ... دقیقا منم همین حالت هارو دارم همشو تلان خیلی ساله اینطورم و هرروز داره بوتر میشه و هیچ وقت هم برا درمانش پاپیش نزاشتم
زن_مستقل_هستم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 3914 منم تازه بیدار شدم یعنی افسردگی دارم یکی از علائمشه... من چند ماهه اینطوریم... با اینکه کلی کار ریخته سرم رویای من استقلال مالی و رسیدن به درآمده
sama97 عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 8733 من از ۲۳ تا ۲۵ سالگی اینجوری بودم حس میکنم تازه اون موقعه شادتر بودم تا الان که خوابم تنظیمه
زن_مستقل_هستم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 3914 دقیقا منم همین حالت هارو دارم همشو تلان خیلی ساله اینطورم و هرروز داره بوتر میشه و هیچ وقت هم ... من که دیگه میخوام برم پیش مشاور.. یخورده پول جمع کردم مبخوام خرج مشاوره کنم... رویای من استقلال مالی و رسیدن به درآمده
زن_مستقل_هستم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 3914 من از ۲۳ تا ۲۵ سالگی اینجوری بودم حس میکنم تازه اون موقعه شادتر بودم تا الان که خوابم تنظیمه شما شاید مجرد بودی کاری نداشتی.من متاهلم... هزار تا کار دارم... دیگه همه وضعم رو می بینن خیلی خجالت میکشم رویای من استقلال مالی و رسیدن به درآمده
fati_18 عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 1380 من که دیگه میخوام برم پیش مشاور.. یخورده پول جمع کردم مبخوام خرج مشاوره کنم... خوب کاری میکنی
__raphael__ عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 559 نه عزیزم نگران نباش بیخودی افسردگیو به خودت نچسبون یه مدت سعی کن صبحا باشی یا به همسرت بگو بیدارت کنه بعد یه شب زود بخوابی درست میشه ساعت خوابت به هم ریخته کِسِل شدی واسه همین آدم فک میکنه افسردس اگر شرایطشو داری بری پیشه رواش شناسم یه حالو احوالتو چک کنه که خیلی خوبه اگرم نه یکم خودمراقبتی سرچ کن اونارو انجام بده ساعت خوابتم ردیف کنی دیگه همچی اوکی میشه♡ بدترین نوعِ دعوا با کسیه که سرعت تایپش از تو بیشتره!میشوره میذارتت کنار اما تو تازه نوشتی،اختزام خوذتو نکه داز..!:/
ملکهخنده عضویت: 1401/02/17 تعداد پست: 5245 یکی از علائمشه... من چند ماهه اینطوریم... با اینکه کلی کار ریخته سرم الان من افسردگی دارم چکار کنم خوب بشم
زن_مستقل_هستم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 3914 نه عزیزم نگران نباش بیخودی افسردگیو به خودت نچسبون یه مدت سعی کن صبحا باشی یا به همسرت بگو بیدارت کن ... نه آخه من علائم دیگه هم دارم...واقعا بیدار میشم هم خوشحال نیستم... اصلا زندگیم رو دوس ندارم...آره باید برم پیش مشاور رویای من استقلال مالی و رسیدن به درآمده
__raphael__ عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 559 نه آخه من علائم دیگه هم دارم... واقعا بیدار میشم هم خوشحال نیستم... اصلا زندگیم رو دوس ندارم... آر ... خب مشاورو که برو بعد یکمم به زندگیت روتین بدی این حسه بدت کمتر میشه بدترین نوعِ دعوا با کسیه که سرعت تایپش از تو بیشتره!میشوره میذارتت کنار اما تو تازه نوشتی،اختزام خوذتو نکه داز..!:/
farzaneh_hhh عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 960 خوش بحالت من ۹ ساعت بیشتر میخوابم... ۱۰ تا آلارم میذارم اما هیچکدوم رو نمی شنوم برنامه allarmy رو دانلود کن صداش بلند تنظیم کن مسئله ریاضی هم انتخاب کن اینجوری هم میشنوی و تا مسئله حل نکنی قطع نمیشه زنگش راه حل قطعی بهت گفتم ..