2777
2789
عنوان

بیش فعالی

| مشاهده متن کامل بحث + 1180 بازدید | 22 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من روانپزشک نیستم اما ایا شما روانپزشکین؟

من خودم ADHD دارم! و به نظر روانپزشک و روانشناس که این مسائل رو برام توضیح دادن و من از نا نقل قول کردم بیشتر اعتماد دارم تا بقیه! 

من خودم ADHD دارم! و به نظر روانپزشک و روانشناس که این مسائل رو برام توضیح دادن و من از نا نقل قول ک ...

ببین عزیزم من که مشکلی با شما ندارم هر جور راحتی فکر کن هر جور عقیده ات هست رفتار کن من نظر شخصی خودمو میگم وقتی به پسر من گفتن بیش فعال هر چی مقاله داخلی و خارجی بود را خوندم هر چی صحبت های روانشناسان مثل دکتر هلاکویی و... بود گوش کردم شب و روزمم شده بود گریه نه گلم این دوره به نظرم روانپزشک ها میگن بله بیش فعالی چون میخوان پول ویزیت برا جلسات اینده شون را بگیرن خب بیش فعالی با توجه به مطالعه من یعنی نقص توجه یعنی نمیتونند طولانی مدت رو یه موضوع تمرکز کنند مثلا سرکلاس درسن همه درس گوش میکنند یه هویی یه صدای بوق ماشین بیاذ بچه سریع از تمرکز در میاد  و حواسش پرت میشه شما تو بچگی درستون خوب بوده پس تمرکزتون خوب بوده تو بزرگسالی این علائمی که شما نوشتین دلیلش خیلی چیزها میتونه باشه نه صرفا بیشفعالی باز هر جور خودتون راحتین

برایت خدا را آرزو دارم تا بی نیازترین باشی...
عزیزم میگن اختلالی هست که نمیتونند تمرکز کنند اختلال تمرکز دارن پس یادگیریشون ضعیف میشه شاید هوش بال ...

برچسب؟ یعنی چی؟ 

پیامای شمارو خوندم 

نظرمو می‌گم

من بیش‌فعالم! ولی اصلا با متفاوت بودنم مشکلی ندارم اون قسمتایی که مربوط به حقوق دیگران می‌شده رو سعی کردم درست کنم تا بقیه از دستم اذیت نشن ولی اخلاقای فردیم همچنان همراهمه و زندگی جالبم رو ترجیح می‌دم به عادی بودن

درضمن درسخونم نبودم ولی سال کنکور دو سه ماه خوندم شریف قبول شدم 

و الان اینجا دارم به درس نخوندنم ادامه می‌دم 😂💔

البته بقیه فکر می‌کنن نمی‌خونم دراصل طبق عرف نمی‌خونم....من هر جیزی که به‌نظرم جالب باشه رو می‌خونم حتی اگر چند ساعت قبل امتحانم باشه و از امتحانم چیزی بلد نباشم!