2777
2789
عنوان

قورمه سبزی

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 35 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو ساعت؟؟؟؟زیاد نیست؟ سبزی قرمه خداییش فقط سبزی قرمه جنوب...وای عالیه اصلا مزه اش زمین تا آسمون با ...

دقیقا همینطوره 

اصلا شوهر من که جنوبی نیست جز این سبزی جنوب مال هیچ جارو قبول نداره

جدی ...ینی الکی خودم اذیت نکنم

منم زمان زیاد سرخ میکنم حالا برا مهمان تمرینی درست نکن یبار برا خودتون اماده کن ببین چطوره

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
دو ساعت؟؟؟؟زیاد نیست؟ سبزی قرمه خداییش فقط سبزی قرمه جنوب...وای عالیه اصلا مزه اش زمین تا آسمون با ...

اره عزیزم تا یکماه پیش داشتم تموم شد الانم نیس سبزی جنوب

جدی ...ینی الکی خودم اذیت نکنم

کی گفته دو ساعت سرخ کنی آخه؟؟؟ سبزی به این ظریفی و نرمی زود میپزه یا سرخ میشه.مال من نیم ساعت با شعله ملایم سرخ میشه.رنگش که میخواد به سیاهی بزنه خاموش میکنم که تلخ نشه.از رنگ سبز خوشم نمیاد دوس دارم قرمه سبزی سیاه باشه ولی سبزیش  نسوزه

منم زمان زیاد سرخ میکنم حالا برا مهمان تمرینی درست نکن یبار برا خودتون اماده کن ببین چطوره

الان بیست دیقش گذشته یکساعت ک شد ول میکنم پام اذیت میکنه نمیدونم تو این اوضاع ومهمون اومدنو خوردن زمین کجا بود ی شوهرم دارم ک فقط پاگوشی تنه اشو‌بلند نمیکنه کمک بده

دقیقا همینطوره  اصلا شوهر من که جنوبی نیست جز این سبزی جنوب مال هیچ جارو قبول نداره

مادرشوهرم جنوبه. هر سال بسته بندی میکنه بهم میده شوهر منم اصلا سبزی های تهران و نمیخوره.چند روز پیش سبزی خوردن خریدم.بخدا اصلا مزه سبزی نمی‌داد هی میخوردیم منتطر بودیم مزه سبزی بفهمیم اصصصصصلا انگار نه انگار.انگار داشتم آب می‌خورد.نمیدونم چه بلایی سر سبزی ها میارن

من سرخ نشده میندازم تو زود پز  والا درجه یک میشه شوهرم که عاشقشه  اصل کار چاشنی که بهش می ...

من چاشنی نمیدونم گوشت میزنم‌و عصاره گوشت و آب قلم و همون ادویه نمک فلفل یکم رب انارم میزنم خوب میشه همیشه 

الان بیست دیقش گذشته یکساعت ک شد ول میکنم پام اذیت میکنه نمیدونم تو این اوضاع ومهمون اومدنو خوردن زم ...

زود بخواب فردا صبح زود پاشو کاراتو انجام بده ظهر هم حسابی استراحت کن که برا شب خسته نباشی

کار کردن شوهر هم به دردت نمیخوره گند میزنن ولش کن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
الان بیست دیقش گذشته یکساعت ک شد ول میکنم پام اذیت میکنه نمیدونم تو این اوضاع ومهمون اومدنو خوردن زم ...

یه داد بزن بلند میشه  من اعصابم خیلی خورد بشه یه داد میزنم شوهرم از ترس میدوعه میاد

کی گفته دو ساعت سرخ کنی آخه؟؟؟ سبزی به این ظریفی و نرمی زود میپزه یا سرخ میشه.مال من نیم ساعت با شعل ...

اره منم سیاه دوستدارم واسه همین قشنگ همیشه دوساعت سرخ میکنم ولی امشب واقعا توانش نیس امتحان میکنم کمتر سرخ میکنم انشالله ک خوب بشه جلو مهمونام سرافراز بشم