2777
2789
عنوان

چشای رنگی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 19 پست
ژن روشن دارین؟ والا دختر من که تا یک ماهگی میگفتن رنگ چشماش سبز الان قهوه ایه.ژن رنگی هم داشتیم

مثه دختر من سبز سبز بود الان میشی شده تمام خانواده پدرش عمو پدربزرگ و عمه خلاصه اکثرشون بور و زاغ بودن ولی شد میشی اخرشم انقدر هم رنگ چشاش روشن بود ولی بازم اون روشنی که باید میشد نشد 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چن وقتشه

الان پنج سالشه

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
چن وقتشه

دختر من وقتی دنیا اومد خاکستری تیره بود. ب مرور هی روشن تر شد. تا یک سالگی بین خاکستری و آبی هی تغییر میکرد

بعد ی سالگی سبز ثابت موند. الانم نزدیک چهار سالشه سبزه

چشم رنگی هم ظاهرا فقط پدربزرگ خودم و پدربزرگ همسرم بودن ک من ندیده بودمشون. اما سبز هم نبوده ها یکیشون آبی بوده یکیشون خاکستری