عزیزم چیزیش نیس بخاطر عفونته یه جاییش عفونت داره اگه هنوز دل درد داره احتمالا توی روده هاش اینا یکم عفونت داره wbcچنده عزیزم نوتروفیلش چنده مگه میگی کمه خیلی کمه غددش کمه اگه زیاد کم نیس از حد نرمالش احتمالا یه عفونت سادس منم عزیزم باردارم نتروفیلم بالاس چندتا از حد نرمال من دیگه گریه میکردم میگفتم دور از جون سرطان دارم دکترم ن بابا این حرفا چیه اینا فقط چندتا سلول سفیدن مربوط به خونن اگه کم زیاد باشن ک چیز بدی نیس مال عفونته بالا بایین میشن ولی به من گفت چون باردارم اینجوری شدن اصلا نترس اینا چندتا فاکتور مربوط به گلبول های سفیدن ک مال سیستم ایمنی بدنه اگر عفونت باشه جایی از بدن اینا کم زیاد میشن از من نوتروفیلم بالاست لنفوسیتم کمه یکم از حد نرمال مال ا سیستم ایمنی بدنن من عزیزم اون دفعهه یادته خیلی براش دعا کردم الانم باردارم میگن دعای زن باردار زود مستجاب میشه حتما حتما بازم برای دختر گلت دعا میکنم سر نماز صبحم ک بیدار شدم موقع اذان دعاش میکنم خیلی ایشالله ک همون عفونتم نباشه به حق فاطمه زهرا اصلانم ناراحت نباش اینارو دکتر متخصص باید ببینه ازمایششو اون نظرشو میگه شایدم همون عفونتم نباشه
میشه برای سلامتی دخترم کوچولم یه صلوات مهمونش کنید