2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزن بنظرت یه آدمی که کل عمرش لحظه به لحظه بدشانسی میاره چیه؟بنظرت نحسه؟

بعضیا باید اسمشونو عوض کنن. اون اسم براشون سنگینی آورده و انرژی منفی وارد زندگیشون میکنه. من به این قضیه خیلی اعتقاد دارم

اگه دوس دارین اسم خودتون و مادرتون رو بگین تا بینم اصلا براتون سنگین هست یا نه 

QQعه بیزحمت بگیرین  اسمم پریا اسم مادرم منیره هست

حتی یدونه خواستگارم نداشتم

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
QQعه بیزحمت بگیرین  اسمم پریا اسم مادرم منیره هست حتی یدونه خواستگارم نداشتم

عزیزم گرفتم. واقعا اسمتون سنگینی داره. من جاتون باشم عوض میکنم. البته آدابشم به جا بیارید تا سنگینی‌ از بین بره. 

اینجوری ممکنه تا ابد همیشه اتفاقهای نا خواسته براتون بیفته. دور از جونتون تصادف و ورشکستگی  و مریضی و اینا

من شخصا اعتقاد دارم ولی بعضیا میگن خرافاته. دیگه هر جور خودتون صلاح میدونید عمل کنید

اگه هم خواستی اسمتو عوض کنی بهم بگو تا اسم جدیدم برات نگاه کنم ببینم خوبه یا نه

بااشه عزیزم بیزحمت ببین

یعنی اگه این اسمو داشته باشم این اتفاقا برام پیش میاد؟

هر چیزی قطعی نیست عزیزم ولی سنگینی‌ش رو زندگیته

میگم آخه خیلی بدشانسم همش اتفاقاتی توی زندگیمه که هر روزم اشک و آه میگذرونم  دیگه میدونم یه چیزی هست حتی یدونه خواستگارم ندارم پدر و مادرم باهام دشمنم هیچ دوستی ندارم

میگم آخه خیلی بدشانسم همش اتفاقاتی توی زندگیمه که هر روزم اشک و آه میگذرونم  دیگه میدونم یه چیز ...

من که میگم اگه میتونی اسمتو عوض کن. باید تو شناسنامه عوض کنی و بگی مثل بچه ای که به دنیا اومده تو گوشت اذان بخونن و  بگن این اسمته. یه مرغ یا گوسفند سیاه هم قربونی کنی