2777
2789
عنوان

چله حدیث کسا❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 56 پست
اسمتونو لطف کنید بگید عزیزم

راضیه

فقط من واتساپ ندارم

هر وقت تکمیل شد

میشه تاپیک بزنید

من امروز به واسطه امام حسین هدیه مو از خدا میگیرم امام حسین ضامن سلامتی مادرم مییشه.......................... خدایا شکرت مادرم به حال خوبش برگشت....خدایا شکرت دیگه مریض نیست....خدایا شکرت.....هزاران هزاران بار شکرت....از خوشحالی دلم میخواد تا صبح سجده شکر کنم.....دلم میخواد فریاد بزنم خدایا شکرت برام معجزه کردی....
باشه چشم عزیزم خانوم المیرا درسته؟

فرقی نمیکنه گلم اسم مجازی اینه اسم خودم فاطمه

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باشه عزیزم اسم شمارو هم مینویسم ❤️

عزیزم من همون المیرا خانم هستم اشتباهی ۲نفر برا من ننویسید

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
اهان متوجه شدم عزیزم چشم

اره چشمت بیبلا

بله عزیزم

ممنون

به نیت شفای مریضامونه 

هر دو چند ساله مریضن

ازشون بخواید ویژه دعام کنن

من امروز به واسطه امام حسین هدیه مو از خدا میگیرم امام حسین ضامن سلامتی مادرم مییشه.......................... خدایا شکرت مادرم به حال خوبش برگشت....خدایا شکرت دیگه مریض نیست....خدایا شکرت.....هزاران هزاران بار شکرت....از خوشحالی دلم میخواد تا صبح سجده شکر کنم.....دلم میخواد فریاد بزنم خدایا شکرت برام معجزه کردی....
ممنون به نیت شفای مریضامونه  هر دو چند ساله مریضن ازشون بخواید ویژه دعام کنن

عزیزم انشاءالله هرچه زودتر لباس عافیت بپوشند بحق علی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم