2777
2789
خاتوادم گفتن ن من هم بخاطر عشقی ک بهش داشتم خودکشی کردم الایکم خانوادم نرم شدن ولی گفت باید یکم فکرک ...

پس اگر شما هم درگیر عشقی باهاش دارید ک اول با خودتون منطقی کنار بیاین

کسی ک عاشق میشه اصلا قادر نیست معایب مهم و اساسی طرف مقابلشو متوجه بشه

سعی کنید ک خودتون به دور از فضای احساسی در واقعیات و عقل و منطق تصمیم گیری درستی رو بگیرید

درسته ای کاش بتونم فکرکنم قشنگ لعنتی دلم قانع نمیشه

دلت گیره بخاطره. اونه ولی میخوای بهتر فکر کنی تصمیم درست بگیری ب بیست سال دیگه فکر کن ک زندگی در کنارش چ جوریه این مدل فکر کردن بهتر بهت کمک میکنه

همه تا قبل ازدواج میگن میخوامت مهم بعدشه 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من ۱۸ایشون۲۷ بهش خیانت کردبایکی دیگ رفیق شد 

خبببب اصلا طرف این مرد نرو 

مردا خیلی  جالب همه میگن زنم خیانت کرد دلیل خیانت زنه چیه؟ لابد خوبی و با محبت بودن مرده

خیانت الکی اتفاق نمیفته  دو طرف مقصرن... مطمئنم داره گولت میزنه .. فرار و بر قرار ترجیح بده سنت کمه و پر از مورد عالی

عفریته ریپلای نکن من از تو بدترما😐هر...در لباس خاستگاری ‌تورو خوشبخت نمیکنه ولی ببین خواهشا شغل پیدا کن تا عزت نفس بگیری به دردت میخوره تجربه هات از من گفتن بود ۱)به پیر به پیغمبر بچه نیارید که دست بزن شوهرتون و اخلاقای گوه دیگش خوب بشه خوب نمیشه بلکه بدترم میشه ولی چون بجه پس انداختی دوست عزیزم مجبوری بسوزی بسازی بعدم هر روز نسخه مرگ شوهرتو بپیچی ۲)یه بچه دارید الکی تولید فرزند نکنید چون اون بچتون تنهاست به هزارتا فاکتور فکر کنید بعدش اگه امکاناست و پول و حوصله داشتید اقدام کنید ۳)زن یه موجود ازاده غیرت همسرش براش عشق و پول وخوشبختی و خوشحالی نمیشه،زن ها توی جامعه ما هیچ اهمیتی به خواسته های خودشون نمیدن چرا؟ جرا به زبون میاریم‌شوهرم این رنگ مو رو دوست داره؟ شوهری که از رنگ مو سر درمیاره رو باید زد بی فانوس کرد نه که بگی وایی شوهر خوش سلیقم😐 خودت خودتو باور کن به شجاع بود نه بی نفص بودن ....از مردا چه توقعی دارید؟ که تورو مستقل بودن وقتی هنوز فکر میکنید ناموس کسی هستید؟مگه خودتون عقل ندارید؟ چرا به زبون میاری شوهرم دوست نداره برم سرکار؟ از تو سری خور بودن خوشت میاد یا احمق بودن؟ ۴)چرا بار اولی که مادرشوهرتون دخالت میکنه جلوش ایستادگی نمیکنید که دیگه تکرار نکنه مطمئن باش اتفاقی که باید بیفته میفته چه الان چه ده سال دیگه...۵)جهاز کلان و مارک ضامن خوشبختی کی بوده که شما دومیش باشی؟جهاز ساده بگیر و بقیه پولشو برای خودت تبدیل به سرمایه کن بزار مردم بیان بگن جهاز فلانی اینجوریه..‌ خب بگن مگه چی میشه جز اینکه وقتشون هدر میره؟۵) مگه بچه تو و همسرت نیست چرا از خانوادت سیسمونی میخوای؟ خانوادت توی فرزند اوری تو چه دخالتی داشتن که الان سیسمونیشو بدن؟... ۶)مرد خیانتکار و چشم چرون همیشه همین میمونه مردی که به همه نگاه میکنه تورو با همه مقایسه میکنه هیچ وقت ادم نمیشه بچه نیار ... ۷)آشغالترین حرفی که از قدیمیا به جا مونده و هممون که بالغ بر یک میلیون بار شنیدیم که بچه بیار زندگیت درست میشه شیرین میشه بخدا اینطور نیست فقط محکوم میشی به اینکه تو مادری تصمیمت روی سرنوشت بچه اثر داره بشین بسوز و بساز بچت بچه طلاق نشه پس خودت چی؟ 🙂 تو چی این وسط؟ کدوم زنی روحش مرده و بیخیال گندکاری شده که تو دومیش باشی؟ نسوز و نساز بجنگ! جنگجوی خشمگین باش ولی بجنگ!
پس اگر شما هم درگیر عشقی باهاش دارید ک اول با خودتون منطقی کنار بیاین کسی ک عاشق میشه اصلا قادر نیس ...

مامانم باهام حرف میزنه میبینه نمیتونه مشاوررفتم جواب نداداصلا

ن ده هشتادی هستم ۸۳هسنم

خب دیگه بدتر.. ببین زندگی متاهلی خیلی خیلی سخته فک نکن شوخی بردار هست

من 78 هستم بخدا زیر زندگی زاییدم دوقلو

اگه برگردم به سن تو کلی درس میخونم دانشگاه خوب قبول شم ک حقوق هم بدن.. من 19 ازدواج کروم الان میبینم دوستام همش میرن دسته جمعی تفریح سفر و.. اونا رشته خوب قبول شدن با پولشون عشق ووحال میکنن بعدم بهترین ازدواج منم خودمو درگیر زندگی متاهلی کردم هیچی از جوونیم نفهمیدم

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

من نمیدونم کی هس کی نیس بخاطرهمین بایدازخودش بپرسم ک دادم میزنه

یه ریگی به کفششه نکن اینکارو بدبخت عالم میشیا کارت اشتباهه

عفریته ریپلای نکن من از تو بدترما😐هر...در لباس خاستگاری ‌تورو خوشبخت نمیکنه ولی ببین خواهشا شغل پیدا کن تا عزت نفس بگیری به دردت میخوره تجربه هات از من گفتن بود ۱)به پیر به پیغمبر بچه نیارید که دست بزن شوهرتون و اخلاقای گوه دیگش خوب بشه خوب نمیشه بلکه بدترم میشه ولی چون بجه پس انداختی دوست عزیزم مجبوری بسوزی بسازی بعدم هر روز نسخه مرگ شوهرتو بپیچی ۲)یه بچه دارید الکی تولید فرزند نکنید چون اون بچتون تنهاست به هزارتا فاکتور فکر کنید بعدش اگه امکاناست و پول و حوصله داشتید اقدام کنید ۳)زن یه موجود ازاده غیرت همسرش براش عشق و پول وخوشبختی و خوشحالی نمیشه،زن ها توی جامعه ما هیچ اهمیتی به خواسته های خودشون نمیدن چرا؟ جرا به زبون میاریم‌شوهرم این رنگ مو رو دوست داره؟ شوهری که از رنگ مو سر درمیاره رو باید زد بی فانوس کرد نه که بگی وایی شوهر خوش سلیقم😐 خودت خودتو باور کن به شجاع بود نه بی نفص بودن ....از مردا چه توقعی دارید؟ که تورو مستقل بودن وقتی هنوز فکر میکنید ناموس کسی هستید؟مگه خودتون عقل ندارید؟ چرا به زبون میاری شوهرم دوست نداره برم سرکار؟ از تو سری خور بودن خوشت میاد یا احمق بودن؟ ۴)چرا بار اولی که مادرشوهرتون دخالت میکنه جلوش ایستادگی نمیکنید که دیگه تکرار نکنه مطمئن باش اتفاقی که باید بیفته میفته چه الان چه ده سال دیگه...۵)جهاز کلان و مارک ضامن خوشبختی کی بوده که شما دومیش باشی؟جهاز ساده بگیر و بقیه پولشو برای خودت تبدیل به سرمایه کن بزار مردم بیان بگن جهاز فلانی اینجوریه..‌ خب بگن مگه چی میشه جز اینکه وقتشون هدر میره؟۵) مگه بچه تو و همسرت نیست چرا از خانوادت سیسمونی میخوای؟ خانوادت توی فرزند اوری تو چه دخالتی داشتن که الان سیسمونیشو بدن؟... ۶)مرد خیانتکار و چشم چرون همیشه همین میمونه مردی که به همه نگاه میکنه تورو با همه مقایسه میکنه هیچ وقت ادم نمیشه بچه نیار ... ۷)آشغالترین حرفی که از قدیمیا به جا مونده و هممون که بالغ بر یک میلیون بار شنیدیم که بچه بیار زندگیت درست میشه شیرین میشه بخدا اینطور نیست فقط محکوم میشی به اینکه تو مادری تصمیمت روی سرنوشت بچه اثر داره بشین بسوز و بساز بچت بچه طلاق نشه پس خودت چی؟ 🙂 تو چی این وسط؟ کدوم زنی روحش مرده و بیخیال گندکاری شده که تو دومیش باشی؟ نسوز و نساز بجنگ! جنگجوی خشمگین باش ولی بجنگ!
مامانم باهام حرف میزنه میبینه نمیتونه مشاوررفتم جواب نداداصلا

سعی کنید ک اسیر احساسات نشید

سن شما سن حساس و خاصی هست و آقا تا حدود زیادی از مرحله احساسات گدشته

پارامترهای زیادی رو باید سعی کنی ببینی و سبک و سنگین کنی و در نهایت تصمیم بگیری

درسته حرفتوم

ببین سیم کارتت بشکن و بگو مامانت برات خط جدید بگیره الان فک میکنی میمیری ولی بعد میبینی هیچیت نشد و یا گوشیت بگو مامانت 3 ماه بگیره بعد حالت خوب میشه

ببین تو الان موقع پروازته کنکور خوب بدی اوج میگیری خراب کنی سقوط میکنی بخدا دلم میسوزه ک اینو میگم

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

اینم میدونم ک دارع گولم میزنه برای سواستفاده خودش

پاش موندی.؟؟ میدونی داره گولت میزنه  برای پول؟ مگه زمدگی همه رو اماده تقدیمشون کردن ادما با تلاش زندگیشونو  ساختن

نیازی که با یه خیابونی  برطرف بشه تو خودتو الوده نکن بعدا میفهممی اشتباه کردی و دیگه  فایده نداره

2790
2778
2791
2779
2792