2777
2789
عنوان

۴ سال منتظر شب عروسیت باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 48 پست

ب خودت انرژی مثبت بده.من هم جشن عقدم هم عروسیم جفتش قبلش اساااسی مریض شدم فقط سعی کن افکار منفی رو دورکنی از خودت و بگو تحت هرشرابطی بهم خوش میگذره

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
ب خودت انرژی مثبت بده.من هم جشن عقدم هم عروسیم جفتش قبلش اساااسی مریض شدم فقط سعی کن افکار منفی رو د ...

اوهوم من روحیم رو باختم 

تیکر عروسیمه👰‍♀️🤵‍♂️ بچها من ۳ سال و نیمه عقدم خیلی سختی کشیدم زندگی که بدجور بالا پایین داشت وقتی که داشتم جدا میشدم معجزه شد و برگشتیم بهم با شوهرم ۳ سال دوست بودیم و با سختی بهم رسیدیم برام دعا کنید زندگیم ارامش بگیره نزدیک عروسیمه برام دعا کنید خوب برگزار شه دعا کنید خوشبخت بشم خیر ببینید الهی❤🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال فشارو خستگیه این یک هفته رو استراحت کن غذا خوب بخور

اوهوم حتما

تیکر عروسیمه👰‍♀️🤵‍♂️ بچها من ۳ سال و نیمه عقدم خیلی سختی کشیدم زندگی که بدجور بالا پایین داشت وقتی که داشتم جدا میشدم معجزه شد و برگشتیم بهم با شوهرم ۳ سال دوست بودیم و با سختی بهم رسیدیم برام دعا کنید زندگیم ارامش بگیره نزدیک عروسیمه برام دعا کنید خوب برگزار شه دعا کنید خوشبخت بشم خیر ببینید الهی❤🌹
من پیش دکتر عفونی رفتم گفت کرونا نیست 

من هشتا دکتر بردم هنوز هیچکدوم نمیدونن چیه فقط ازمایش خون میگه عفونت داره دیروز متخصص داخلی میگفت کروناس  حتی چهارتا دکتر سی تی اسکن ریه نشون دادم دوتا گفتن ریه پاااک یکی گفت پنج درصد درگیر یکی گفت بیست درصد 

به خدا دیگه عاجزم دکترامون هم داغون شدن و بیسواد

ماسک بزنید حتما  من میگفتم نیست دیگه ماسک نزدم مریض شدم

آره گلم من میزنم همیشه‌. اتفاقا همسر منم ازوقتی آمار کم شده بود همش میگفت دیگه تمومه و ماسک نیاز نیست خطری نداره. به دو هفته نکشید که خودش کرونا گرفت‌  حالا که میگن بیشتر شده دوباره رعایت میکنه 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

فکر منفی کنی تا ماه دیگه ام سرپا نمیشی پااااشو پاشووو  دو تا قر بده یه چلو گوشتی  سوپ ...

کلن رو یه چیزی حساس میشم خراب میشه 

انقد رو عروسی حساس بودم مریض شدم اما الان خیییلی بهترم

کلن رو یه چیزی حساس میشم خراب میشه  انقد رو عروسی حساس بودم مریض شدم اما الان خیییلی بهترم

ببین به خودت انرژی مثبت بده 

اول که حتما صدقه بنداز تخم مرغ بشکون چشم نظر اگه داری بره 

بعدشم کرونا فک نکنم باشه چون هوا انقد سرده که مشخصه سرماخوردی 

انشالله زود زود خوب میشی 

با مشورت دکتر یه بتامتازون یا نوروبیون بزن یکم بهتر بشی

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید
گلودرد سردرد تب لرز گرفتگی بینی بدن درد

اسی حرفمو گوش کن میخوای خوب بشی این شربت برون کلد و بخر وو روزی دوبار بخور یکی صبح یکی شب برای بدن درد ناپروکسن ،ویتامبن سی هم بخور برای تب هم استامینوفن بعد دکتر عمومی نروووو فقط عفونی برووو نمیدونم کجا هستی ولی اگر اصفهان هستی برووو پیش قدرت الله ابراهیمیان کن بدترین نوع کرونا رو گرفته بودم خوب شدم 

ببین اسی تو حتما باید قرص کورتون بخوری دکتر من بهم میداد البته سر خود نمیتونی بخوری انشاالله هر چی زودتر خوب میشی راستی یه هفته رژیم غذایت یه روز فسنجون با گردو و بادوم یه روز آبگوشت اینو تا یه هفته یه روز در میان بخور آب انارم زیاد بخور لبنیات هم اصلا نخور 

اسی حرفمو گوش کن میخوای خوب بشی این شربت برون کلد و بخر وو روزی دوبار بخور یکی صبح یکی شب برای بدن د ...

ممنونم مرسی از راهنماییت عزیزم

ولی من کرونا عید گرفتم اینطوری نبود اصلا  دکتر عفونی میگفت ویروسه

دکتر عفونی گفته ویروسه بعد انتی بیوتیک خوردی؟ مگه نمیدونی ویروس با انتی بیوتیک بدتر میشه.؟

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
دکتر عفونی گفته ویروسه بعد انتی بیوتیک خوردی؟ مگه نمیدونی ویروس با انتی بیوتیک بدتر میشه.؟

دکتر عمومی انتی بیوتیک داد