2777
2789
عنوان

خوابم نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 26 پست
تاثیر داره واقعا

من چند بار تست کردم بعد چند دقیقه خوب شد

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ممنونم عزیز دلم ♥️

حذف شد تاپیکت

من ژلوفن کیم؟! 💊  نبود؟🤔  استامینوفن چی؟!😐   گل گاوزبون؟!☕  از این قرص جوشانا چی😐                                   خدایا دمت گرم....به ما رسید همه رو شفا دادی😏🤣         

منو هم تیکه پارع کردن

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
پاک شد الان تاپیکم ♥️ مرسی مهربون ♥️😘

فدات عزیزم❤❤❤

من ژلوفن کیم؟! 💊  نبود؟🤔  استامینوفن چی؟!😐   گل گاوزبون؟!☕  از این قرص جوشانا چی😐                                   خدایا دمت گرم....به ما رسید همه رو شفا دادی😏🤣         
نخوردم اخه بچه شیر میدم 

پس کلا هیچی گلم هردوتاش خوب نیستن برای شیردهی ولی اگر خیلی ادیتی وی یک دستمال یخم یخ بذار و و ببندش و اروم اروم بکش روی جاهایی که نیش زده شده شاید موثر باشه

نگران نباش حال من خوب است، فقط کمی بزرگتر شده ام، عقلم قد کشیده، دلتنگی هایم کوچک شده اند و در فاصله کوتاه لبخندها و اشکهایم، آموخته ام زندگی کنم…