2777
2789

شوهرم دکتر رفت دکتر براش شبی یدونه سرترالین پنجاه داد خوب شد اوایل که قرص می‌خورد بذتر هم شده بود به خاطر عوارض قرص.اما حدوداً بعد یکماه کم کم بهتر میشد

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چکار کردین که خوب شدید

والا یک ماه اولش یکشب درمیون تو اورژانس بودم خداشاهده همه باهام دوست شده بودن تو بیمارستان

من یه دوز اسنترا و ایمیپرامن مصرف کردم منتهی سرگیجه وحشتناک بهم داد اسنترا رو ادامه دادم تا الان که نزدیک سه ساله یک نصفه شبا میخورم 

حالا نمیدونم اگه قطعش کنم دوباره برمیگرده یا نه

ولی اول از همه ارامش 

انجام دادن کار های مورد علاقه

دمنوش گیاهی

ورزش 

رقص

هرچیزی که جالت رو خوب میکنه

سیگار و قلیون قدغن!

مصرف شیرینی جات و قهوه اصلا قهوه و چای سم هستن برای پانیکی ها

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

من خیلی تو گذشتم روزای خیلی سختی داشتم ولی تموم شده..نامزد کردم..

۶ماهی میشه اینجوری میشم حالن خیلی بد میشه خیلی تعریق زیاد لرزش دست لکنت زبان سرمو فشار میدم بین دستام پشت سرم سِر میشه و داد و جیغ..

چندماه پیش سردرد های بدی داشتم رفتم دکتر برام ارگونسی نوشت و سدیم والپرات..

من باید روانپزشک برم یا روانشناس؟

همیشه لحظه آخر خدا نزدیکتر میشه❤🥲