2777
2789
عنوان

بچه کار امشب بهم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 36 پست

تو محله ماهم یکی هست ولی خیلی اذیت میکنه و سیریشه ی بار رفتیم براش دوتا تن ماهی خریدیم با نوشابه و نون و سس نزدیک صدتومن شد دوباره هر سری رد میشم گیر میده ۲۰تومن سی تومن ده تومن کلافه شدم دیگه سرش داد زدم ولم کن 😟اصلا جرات ندارم برم بیرون میاد میچسبه اخه هر دفعه بخام بدم ک نمیشه

چرا اینجا میای صادقانه حرف میزنی حالا همه خَیِرا ریختن تو تاپیک عذاب وجدان بهت وارد کنن

نمیدونم به خدا منم انسانم حالم خیلی بد شد....تو دوراهی ادم بعصی اوقات میمونه نمیدونه اعتماد کنه یا ن... معنی تر و خشک باهم میسوزن رو از ته دل درک کردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یبار برای یه بچه کار چلو جوجه گرفتم به انتخاب خودش.بعد تشکر کرد و اومدم بیرون که تاکسی بگیرم برم خونه.دیدم کیفم تو مغازه جاموند.دیدم بچه داره از رستوران دست خالی میاد بیرون.عصبی شدم رفتم با مغازدار گفتم چرا غذاشو گرفتی منکه پولو حساب کردم.گفت خانم دلت برای اینا نسوزه.غذارو داد پولشو گرفت گفت گشنم نبود بعدم رفت.انقد دلم برای سادگی خودم سوخت که نگو😔

خدایا مرسی که هواست بهم هست...🙏
من یبار برای یه بچه کار چلو جوجه گرفتم به انتخاب خودش.بعد تشکر کرد و اومدم بیرون که تاکسی بگیرم برم ...

ما هم یه بار خواستیم غذا بگیریم گفت نه غذا خوردم پولشو بده، شوهرم ۱۰ تومن در اورد بده، گفت نه یه چیزی از سوپر مارکت بگیر واسم، شوهرم گفت بیا چی میخوای بگیرم، گفت یه بسته چای بخر! حالا چای چون سبک و گرونه حداقل ۵۰ تومنه، یه کوله پشتی اندازه ی خودشم داشت قطعا توش پر از چای، درسته بچه ان ولی خیلی گرگن

ما هم یه بار خواستیم غذا بگیریم گفت نه غذا خوردم پولشو بده، شوهرم ۱۰ تومن در اورد بده، گفت نه یه چیز ...

اره بخدا

یسری با شوهرم داشتیم میرفتیم بازار.دختر بچهدهی چراق یه ماشینو بوس مسکرد که بهش م ول بده.اینا اموزش دیدن.میدونن بااین حرکتا مردم دلشون میسوزه پول میده.اون یارو ام پول نداد😐

خدایا مرسی که هواست بهم هست...🙏
اره بخدا یسری با شوهرم داشتیم میرفتیم بازار.دختر بچهدهی چراق یه ماشینو بوس مسکرد که بهش م ول بده.ای ...

هعی بابا با احساسات ادم بازی میکنن، بماند که حق خودشونم این نیست که به جای درس خوندن و بازی باید به فجیع ترین شکل ممکن پول در بیارن