2821
2789
عنوان

سنگسار

| مشاهده متن کامل بحث + 3183 بازدید | 92 پست
متاسفانه گزینه دو هست  چقدراین اتفاقات میفته ادم درک میکنه که چراخداگفته بانامحرم خلوت نکنیدشوخ ...

حدس میزدم

حق داری نگران برادرت بشی 

اون یکی برادرت چی؟ اون اصلا خبر نداره؟

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
دردم اینه اگه خودش بو برده باشه وکاری نکنه چی ؟ازبی غیرتیه یا بچهاشه یانمیدونم ... یامنم بگم برام در ...

البته خانومه التماس کرده ایناهم گفتن شایدتکرارنشه که متاسفانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دردم اینه اگه خودش بو برده باشه وکاری نکنه چی ؟ازبی غیرتیه یا بچهاشه یانمیدونم ... یامنم بگم برام در ...

همین دیگه سر مسائل کوچیک داد و هوار میکنن ، سر این مسائل ساکت ساکتن 

ادعای غیرت هم دارن 

برادر به برادر رحم نکنه خیلی غم انگیزه متاسفانه 

یعنی به نظر شما زن خیانت کار نباید هیچ کاریش کرد وقتی یکیشون اعدام بشه دست عبرت میشه برا بقیه 

اعدام نه 

درس عبرت هم نمیشه 

این همه قاتل اعدام شدن الان قتل عمد اتفاق نمیوفته؟ 

وقتی یه چیزی نتیجه نمیده دلیل نمیشه هنوز هم ادامه پیدا کنه

حدس میزدم حق داری نگران برادرت بشی  اون یکی برادرت چی؟ اون اصلا خبر نداره؟

شوهرش نمیدونم خبرداره یانه من سربسته بهش گفتم نمیدونم حالابایدبرم کاملترتوضیح بدم ؟چون آخه میترسم اگه خبرداربشه دق کنه یامعتاد هرچند دیدم تفریحی میکشه یابفهمه ونتونه کاری کنه وهزاراتفاق دیگه زنش برام مهم نیست مشکل اینه دوطرف برادرن  

شوهرش نمیدونم خبرداره یانه من سربسته بهش گفتم نمیدونم حالابایدبرم کاملترتوضیح بدم ؟چون آخه میترسم اگ ...

اره مهم همینه 

به نظرم برو با برادر کوچیکه صحبت کن 

بهش بگو اینارو 

بگو اون برادرته شاید دلش به رحم اومد

اره مهم همینه  به نظرم برو با برادر کوچیکه صحبت کن  بهش بگو اینارو  بگو اون برادرت ...

اینم قبول نمیکنه مطمئنم یعنی اجازه حرف زدن نمیده ازبس گنده دماغه وحتی ممکنه منوبزنه بااینکه متاهلم البته ترسم ازاینانیست گوش بحرف نیست  یا ممکنه بفهمه ماهم میدونیم وقیحترمیشه  شایدم باهاش حرف زدم

اینم قبول نمیکنه مطمئنم یعنی اجازه حرف زدن نمیده ازبس گنده دماغه وحتی ممکنه منوبزنه بااینکه متاهلم ا ...

یعنی از زشتی کارشون گوش بحرف نمیدن  فقط تنهاراهی که به نظرم میرسه به شوهره بگم ولی اینم شایدبره به زنش بگه 

اعدام نه  درس عبرت هم نمیشه  این همه قاتل اعدام شدن الان قتل عمد اتفاق نمیوفته؟  و ...

وقتی می بینم زندگی آدم ها با خیانت از هم چقدرراحت پاشید میشه وقتی میبنم یک نفر اونم بی گناه چه ضربه ای با بی فکری طرف مقابلش میخوره  وقتی میبینم بچه یا بچه های بخاطر هوس های مادر یا پدر بچه طلاق میشه وقتی میبینم زندگیش نابود میشه وقتی میبینم طرف چقدر راحت باابروی بقیه بازی میکنه با جرعت میگم سنگ سار کوچک ترین عذابی هست که بهش میدن اعدام که دیگه اصلا عذابش نمیدن اون راحت میکنن بقیه باید بخاطر بی عقلی اون عذاب بکشن 

من بهش نمی‌کنم چوب دو سر طلا بلکه این توف سر بالاست که هر چقدرم دور پرت بشه بر می گرده تو صورت خود ط ...

بله همینه دیگه یعنی هرکاری کنیم زشت میشه ولی بشه بهتره تا اینکه عذاب بدتری ازخدابخاطرسکوت وبی تفاوتیمون نازل بشه وگرفتارشیم البته بی تفاوت نیستیم کاری ازدستمون برنمیاد مرگ یه بارشیون هم یه بار بایدبه گوش داداشم برسه البته چون خانواده زنش همشون فقط به جزیه نفرشون ازاینکارهاکردن وسلیطه بازی میکنن وانکار میترسم داداشمم تواونا بوده بی‌غیرت شده باشه  وبعد همه باهم خوب بشن ومابشیم بد.... البته بایدبامشورت همه اعضای خانواده باشه که همه هم موافقت کنن پشت هم باشیم بهش بگیم یه نفرنگه

بله همینه دیگه یعنی هرکاری کنیم زشت میشه ولی بشه بهتره تا اینکه عذاب بدتری ازخدابخاطرسکوت وبی تفاوتی ...

شما تصمیم خودتو گرفته حرفهای من بی فایده است اما اگر نتونی ثابت کنی یا با شهادت چهار مرد بالغ و عاقل که عمل دخول رو دیده باشند به حکم تهمت و افترا تلقی میشه و قانون کسی را که برای شهادت علیه فرد متهم به زنا یا لواط بدون مشاهده در دادگاه حاضر شده باشد، حکم قذف کننده را صادر می‌نماید.

در صورتی که شخصی به دیگری تهمت رابطه زنا وارد کرده و مشمول حد قذف باشد به هشتاد ضربه شلاق محکوم شده و مجازات تهمت رابطه نامشروع عبارت است از یک ماه تا یک سال حبس و تا 74 ضربه شلاق .
مجازات اعدام برای تهمت ناموسی در قانون
مجازات تهمت ناموسی در قانون در پاره‌ای از مواقع هم به مجازات‌های بالاتری نظیر اعدام کشیده می‌شود. برای همین است که توصیه داریم حتما در چنین مواردی از خدمات مشاوره حقوقی وکیل پایه یک دادگستری استفاده نمایید. یا علی

وقتی می بینم زندگی آدم ها با خیانت از هم چقدرراحت پاشید میشه وقتی میبنم یک نفر اونم بی گناه چه ضربه ...

عزیزم من خودم تجربه کردم این دردو 

ولی به جرعت میگم هیچ وقت نگفتم فلان بلا سرش بیاد یا چیز دیگه

فقط میگفتم خدا کنه بره تموم شه 

که خداروشکر گذشت