2821
2789
عنوان

سنگسار

| مشاهده متن کامل بحث + 3183 بازدید | 92 پست
اره ازطریق گوشی وپیام فهمیدن که رابطه هست وپسر وقتی برادرش نیست زیادمیره وجوری که همه شصتشون خبردارش ...

باید یه مدت زیر نظر بگیرنشون خانواده   با هم هماهنگ بشن یه موقع چن نفری باشن همون موقع هم اونا حین رابطه باشن برن بالاسرشون خیلی سخته که مثلا اگه چیزی هم دیدن درگیری ایجاد نکنن و از راه قانون وارد بشن  

اره سنگسار مخصوصا ولی چی بگم  انگار هنوز اون قوانین بروز نشده  به زندگی الان نمیخوره

چرا دیگه گفتم که سال ۹۲ حذف شد، الان خیلی از شلاقا داره به حبس و نقدی تبدیل میشه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون مگه تجاوز نیست که شاهد میخواد 🤔زنا نمیخواد فکر کنم 

نه زنا ۴تا شاهد میخواد

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
من کلا راجع به مسائل قانونی کنجکاوم ❤ و خب به نظرم قانون ما نه درسته نه اسلامی  فقط اسمش قانون ...

میدونم گلم دونستن خوبه،، ولی طریقه سولاتتو عوض کن،، جوری میپرسی انگار برا خودته دوراز جون،،، دیدی که قضاوتتم کردن☺️🤦‍♀️

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
راهی ندارین این دوشخص ازهم جدابشن ؟آخه یه درصدهم احتمال طلاق باشه هردووقیحن بعدشایدبرن باهم ازدواج ک ...

الان این چه مسئله‌ای هست که شمارو اینجور درگیر کرده؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
میدونم گلم دونستن خوبه،، ولی طریقه سولاتتو عوض کن،، جوری میپرسی انگار برا خودته دوراز جون،،، دیدی که ...

اشکالی نداره 

قضاوت کنن 

من که خودم از اوضاع زندگیم خبر دارم 

من معتقدم آدم هر قضاوتی کنه یه روزی همین طوری قضاوت میشه ❤

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
راهی ندارین این دوشخص ازهم جدابشن ؟آخه یه درصدهم احتمال طلاق باشه هردووقیحن بعدشایدبرن باهم ازدواج ک ...

راه که فقط یک راه هست

نهایتا بشه به جرمِ رابطه‌ی نامشروع تو دادگاه محکومشون کرد که اونم باز اثبات میخواد

زنا اثباتش سخت هست

درسته گلم،برا مداربسته اگه باحکم دادگاه باشه بعد از شکایت،، شلاق ملاءعام و زندانی داره.. 

بله دوربین مداربسته دلیله ولی دوربینای دیگه اماره

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

باید یه مدت زیر نظر بگیرنشون خانواده   با هم هماهنگ بشن یه موقع چن نفری باشن همون موقع هم اونا ...

بنظرتون بایدقضیه روکامل به شوهره  گفته بشه  یا همون سربسته کافیه چون چیزی بهش گفتم درموردپوشش خانمش جلوبرادرش وقتی آقانیست ووقتی اقامیادزنه میدوه براپوشوندن خودش....گفت نمیدونم چرافلانی این حرفوزده یعنی موندم خبرداره یانه؟

الان این چه مسئله‌ای هست که شمارو اینجور درگیر کرده؟

خانوادگیه مهمه آبرو یی که ازبین رفته ومیره وبدترازاون ظلم برادربه برادر که میدونم همه اینابخاطر دورشدن ونبودن خداتوزندگیشونه که متاسفانه به این روز دچارشدن

بنظرتون بایدقضیه روکامل به شوهره  گفته بشه  یا همون سربسته کافیه چون چیزی بهش گفتم درموردپ ...

خبر نداره احتمالا  ولی معلوم نیست اگه بهش بگین هم باور کنه   شاید خودش کم کم بفهمه  همین که غیرمستقیم بگین خوبه