2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مختلط

اول اینکه عزیزم اب سعی کن خیلی بخوری واقعا رو روشن و شفاف شدن پوست تاثیر زیادی داره و ازنکه صب و شب صورتتو با شوینده مخصوص پوستت بشور هفته ای ی بار لایه برداری کن ضدافتاب در طول روز بزن و تمدید کن حتی تو خونه

شبا قبل خوابت برا جای جوشات ضدلک بزن مارک خوب ضدلک مثل ژوت

حتما ضدافتابو بزن درطول روز چون بدون ضدافتاب پوستت لک میشه بخاطر استفاده از ضدلک

اول اینکه عزیزم اب سعی کن خیلی بخوری واقعا رو روشن و شفاف شدن پوست تاثیر زیادی داره و ازنکه صب و شب ...

مرسیییی❤❤❤❤❤❤❤😍😍😍😍😍😍😍😍😍

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....
برا چروکا هم سرم ویتامین سی خوبه کرم لیفتینگ هم خوبه استفاده کنی کپسول کلاژن هم بخوربرا جوانسازیه پو ...

مرسی فدات شم😍❤

من برا مامانم پرسیدم

کپسول کلاژن چ مارکی خوبه؟

سرم ویتامین سی هم برا چروکه فقط اره؟

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....
فداتشم♥️♥️♥️♥️

خدانکنه

بمونی مهربون😘😍❤🍃

مرسی فدات شم😍❤ من برا مامانم پرسیدم کپسول کلاژن چ مارکی خوبه؟ سرم ویتامین سی هم برا چروکه فقط ار ...

سرم ویتامین سی باعث میشه پوستت چروک و افتاده نشه جوون و شاداب بمونه همیشه و کلاژن هم همینطور ولی کرم لیفتینگ رو بعد حموم بزنه مامانت بعد ماساژ بده قشنگ رو صورتش ماساژای مخصوص صورت سرچ کنی برات میاره اینستاهم هست

خدانکنه بمونی مهربون😘😍❤🍃

قرص رادیانس هلث اید
قرص کلاژن گلد آدریان
 کپسول کلاژن گرند فیت نورم لایف

اینا قرصای کلاژن خوبن

البته پودرشم هست عزیزم میشه مثلا داخل شیرریخت حل کرد خورد😍

سرم ویتامین سی باعث میشه پوستت چروک و افتاده نشه جوون و شاداب بمونه همیشه و کلاژن هم همینطور ولی کرم ...

بازم خیلی خیلی مرسیی

قرص رادیانس هلث اید قرص کلاژن گلد آدریان  کپسول کلاژن گرند فیت نورم لایف اینا قر ...

دستت خیلی خیلی خیلی درد نکنه