2777
2789
عنوان

سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 30 پست
هیچی تو این دنیا صد درصد نیس

بله صد درصد که نیست ولی کدوم دوستی رو میتونی پیدا کنی که رسمی صحبت کنند 

پس  میتونه منجر به گناه بشه

بله صد درصد نیست ...

*کاربر مرد*اگر دین ندارید آزاد مرد باشید....*امام‌حسین‌علیه السلام*

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پس حرفام چی. اگه تموم شدس چرا چند روز پیش زنگ زد 

یه دیالوگ از یه فیلم یادمه مرده زن داشت با یه دختر هم نامزد کرده بود بهش گفتن تو که زن داشتی پس نامزد واسه چی؟ اونم گفت این نامزدم اون زنم با هم فرق دارن ایشون شما رو برای روزای دلزدگی از زندگیش میخواد مثل یه لاستیک یدک

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
اینکه چی شد یهو اینجوری شد. چرا اصلا به من نگفت چیزی. 

چون شما براش مهم نیستی فردا میاد میگه من دختره رو نمی‌خواستم پدر و مادرم مجبورم کردن بیا یه مدت دیگه با هم باشیم و هر هفته میگه طلاقش میدم همین که همه به دوس دخترای سابقشون میگن

چون شما براش مهم نیستی فردا میاد میگه من دختره رو نمی‌خواستم پدر و مادرم مجبورم کردن بیا یه مدت دیگه ...

نه بابا. فعلا که شمارشو عوض کرده

سه هفته ست ندیدمش. فقط چند روز پیش زنگ زد

نه بابا. فعلا که شمارشو عوض کرده  سه هفته ست ندیدمش. فقط چند روز پیش زنگ زد

این آدم یه موجود سمی برای شماست بهتره برای اینکه کمتر آسیب ببینی کلا از زندگیت حذفش کنی

بهرحال رفتن سرقرار به صلاح نیست.تمومش کن بره

نمی خوام برم بگم عاشقتم. اینقدر داغون شدم و گریه کردم که فقط باید حرفامو بزنم سبک شم. مطمئنا اینقدر وجدان داره که بیاد حرفامو بشنوه

نمی خوام برم بگم عاشقتم. اینقدر داغون شدم و گریه کردم که فقط باید حرفامو بزنم سبک شم. مطمئنا اینقدر ...

کاملا میفهممت،اما حرفات وگریه هات هیچ چیزی رو درست نمیکنه،میخوای بری گلایه کنی دیگه؟فایده ای نداره.خودش می‌دونه.باز تصمیم نهایی با خودته

اشکام دامنشو می گیره. می دونم. فک کرده خوشبخت میشه

مهم خوشبختی یا بدبختی اون نیست اون آدم نا‌خواسته شما رو یه پله رشد داده سعی کنید قبل از هر دلبستگی تکلیف رابطه‌ی اون آدم با شما مشخص بشه و همین رشد بزرگ زندگی شماست

مهم خوشبختی یا بدبختی اون نیست اون آدم نا‌خواسته شما رو یه پله رشد داده سعی کنید قبل از هر دلبستگی ت ...

اصلا چرا چند روز پیش زنگ زد. اون که بی خبر این کارو کرد. یعنی زنگ زد ببینه زنده ام هنوز؟ 

اصلا چرا چند روز پیش زنگ زد. اون که بی خبر این کارو کرد. یعنی زنگ زد ببینه زنده ام هنوز؟ 

نه زنگ زده ببینه هنوز راهی هست این رابطه رو کنار ازدواجش نگه داره