2777
2789
عنوان

کسی هست آیا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی کسی که قیدو بند نداره هر کاری ازش برمیاد 

میگه مقصر دوست دخترش   که خیانت کرده

لطفا دعا کن عشقم خوب بشه اجرت با امام حسین❤💕راه خیلی سختی در پیش دارم باید درسم تموم بشه عشقم کار بهتری پیدا کنه تا بیاد و منو ببره نگهداره🥺🐈اولین قرار رژ نداشتم خودکار صورتی مالیدم به لبم وقتی دید خودکار همون لحظه رفت برام رژ خرید 💄رفتیم کافه گردنبند که اسمم بود انداخت گردنم ☕نشستم کنارش دستمو محکم گرفت انگار هیچ غم و غصه ای نداشتم همه رو یادم رفت 🤝 
آخه نباید دروغ میگفت ☹

همینجورین 

به منم گفته بود کاری بیشتر از بغل و بوس نکردیم 

ولی بعدا گفت 

تازه گفت میرم بخوابم ناراحت شدم بهش گفتم باید زودتر میگفتی ناراحت شد گفت آره و معذرتم خواستم تو نباید کشش میدادی😐 

همینجورین  به منم گفته بود کاری بیشتر از بغل و بوس نکردیم  ولی بعدا گفت  تازه گفت ...

دقیقا به منم اینجور گفت که سوال زیادی نپرس چون راجب گذشتم 

لطفا دعا کن عشقم خوب بشه اجرت با امام حسین❤💕راه خیلی سختی در پیش دارم باید درسم تموم بشه عشقم کار بهتری پیدا کنه تا بیاد و منو ببره نگهداره🥺🐈اولین قرار رژ نداشتم خودکار صورتی مالیدم به لبم وقتی دید خودکار همون لحظه رفت برام رژ خرید 💄رفتیم کافه گردنبند که اسمم بود انداخت گردنم ☕نشستم کنارش دستمو محکم گرفت انگار هیچ غم و غصه ای نداشتم همه رو یادم رفت 🤝 
میگه دختره بهش خیانت کرده اینم کات کرده

باز من بودم تو رابطه نمیموندم چون تجربه جنسیو داشته و مثل خودت پاک نیست این نشون میده ادم صاف ساده ایی نیست وگرنه حرمت دختر بودن ی دختر باید میدونست

آخه نباید دروغ میگفت ☹

ولی چون عاشقشم بیخیال شدم 

ولی هر هروقت از اون دختره میپرسیدم بدش میومد میگفت ول نمیکنی تموم شد رفت چرا هی میپرسی و فلان 

عکس عن خانومم نشون نداد گفت پاک کردم😑😂

باز من بودم تو رابطه نمیموندم چون تجربه جنسیو داشته و مثل خودت پاک نیست این نشون میده ادم صاف ساده ا ...

من خودم قبل عشقم یه دوسپسرم نداشتم ولی قبول کردم که با یکی قبل من اینکارو کرده 

پاک؟! 

چه ربطی داره 

مگه پاکی به این چیزاست 

ما دخترا علیه خودمونیم از بقیه چه انتظاری داریم ای خدا⁦🤦🏻‍♀️⁩

من خودم قبل عشقم یه دوسپسرم نداشتم ولی قبول کردم که با یکی قبل من اینکارو کرده  پاک؟!  چ ...

ن عزیزم باز جرعت اینو داشته ک با کسی ک محرمش نیست ناموس کس دیکس رابطه جنسی بر قرار کردع 

درکل پشینهاد دادم بهت عزیزم باز هر طور خودت مایلی

ن عزیزم باز جرعت اینو داشته ک با کسی ک محرمش نیست ناموس کس دیکس رابطه جنسی بر قرار کردع  درکل ...

خب دختره رو که بزور نکرده... خودشم خواسته دیگه 

ناموس چیه ابن حرفا فقط تو ایرانه طرف تو خارج ۱۴ سالگی رابطه داشته خیلی ام راضیه 

ولی چون عاشقشم بیخیال شدم  ولی هر هروقت از اون دختره میپرسیدم بدش میومد میگفت ول نمیکنی تموم ش ...

منم الا که زیادی پرسیدم نت بست رفت  یعنی ممکن از سر دوس داشتن اون دختره حوصلش رفته