2777
2789
عنوان

کاربر مرد بیمار🤬🤬🤬🤬

633 بازدید | 26 پست

یه مدت پیش که تایپک لاک ناخن دست و پا گذاشته بودم یه آقای زن نما!! که بیمار جنسی (فوت فیش!) بود به من پیام داد و اول خودشو زن معرفی کرد و عکس پا برام فرستاد گفت این عکس پامه و یه دختر هستم که ناراحتم که بزرگه پاک و سایزش ۴۰ هست

منم از همه جا بی خبر گفتم نه بابا خوبه که منم سایز پاک ۴۰ هست دیگه گفت میشه عکس پاتو بفرستی و همش در مورد پا حرف میزد😐 تا اینکه کلاً رفت تو فاز جنسی و مسایل فوت فیش منم سریع به نینی یار گفتم و نینی یار کاربری شو حذف کرد الان دوباره با اسم ( @مریمممممم۱۳ )اومده تو سایت🤐

1404/04/04       بساز آنچه را که می خواهی🧚‍♀️

اینم بگم 

میگن دروغگو حافظه نداره ،حالا تو این دو تایپک جدیدی که زده اول اینکه همون عکسی که قبلاً برا من فرستاد و گفت عکس پام هست رو گذاشته دوم اینکه یه جا گفته قدم ۱۶۴ هست یا جا گفته ۱۶۸!!

1404/04/04       بساز آنچه را که می خواهی🧚‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم بگم  میگن دروغگو حافظه نداره ،حالا تو این دو تایپک جدیدی که زده اول اینکه همون عکسی که قب ...

خب شاید مثل کش تنبون کش میاد و کوتاه میشه ! 165 میشه 168 و بالعکس 😷

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

والامنم گفتم، به منم پیام داده بود،،بعضی کاربرا ریختن سرم که چیزی نگفته و من شلوغش کردم

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼

@مریممممممم13  

بیا ببینم

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

من قبلا دیده بودم خودم آقا هستم،حتی رفتم دیدم تمام تاپیکاش در مورد پا هست،یه تاپیک زده بود داداشم ۱۷ سالشه پاهاش کوچیکه،توی تاپیک خودش گفتم تو کاربر مرد هستی با اسم زن 

برام جالبه یعنی هیچکس نمیتونست تشخیص بده آین آدم مرد عست؟

الانم هنوز نترکیده،حالا من در مورد عشقم سوال پرسیدم گفتن ممنوعه هست و میترسم دوباره درباره عشقم بپرسم تعلیق بشم