2777
2789
عنوان

تزریق واکسن

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 67 پست
خوب دیگه کشور هایی مثل آمریکا اینا موادی چیزی قاطی میکنن صادر میکنن رو ادم اثر میکنه خدا میدونه چ بل ...

خب ایرانی شو بزن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز هست نسلتون،خدایی تمومی نداره افکارتون

😂والا من از اون دسته ادمایی نیستم ک همچین حرفی زدن خیلیا گفتن حالا نمیدونم دیگه ولی من رفتم بهداشت زدم اینجوری شدم حتی شب قبل هم اوکی بودم

کاربر آقا هستم
چرا یه سریا میگن بعد از واکسن مشکل دار شدیم !  والا ما دو سه دوز زدیم و هییچییییمون نشد . بعضی ...

شایعه نیست من خودم پریودم به هم ریخت مامانم به اعصابش زد پدرم به قند و فشار خونش اطرافیانم ریزش مو خداروشکر مورد مرگ نیوده ولی بدون عوارضم نبوده 

😎💚🐬
چرا یه سریا میگن بعد از واکسن مشکل دار شدیم !  والا ما دو سه دوز زدیم و هییچییییمون نشد . بعضی ...

دیگه هر اتفاقی براشون بیفته ربطش میدن به واکسن

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
ایرانی زدم دیگه اینجوری شدم 

شاید به خاطر چیز دیگه است خوب 

یاد یه بنده خدایی افتادم هر بلایی سرش میومد مینداخت گردن آخرین چیزی که خورده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
😂والا من از اون دسته ادمایی نیستم ک همچین حرفی زدن خیلیا گفتن حالا نمیدونم دیگه ولی من رفتم بهداشت ...

شایعه سازی نکنید،به زور همین واکسن بودش الان یکم نفس راحت میکشیم

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
شاید به خاطر چیز دیگه است خوب  یاد یه بنده خدایی افتادم هر بلایی سرش میومد مینداخت گردن آخرین ...

خوب من تنها نیستم خیلیا اینجور شدن خوب من باید ب واکسن شک کنم چرا شب قبل خوب بودم روزی ک واکسن زدم خوابیدم بیدار شدم اینجور شدم اصلا اهل شایعه نیستم حالا بستگی ب بدن فرد داره واکسن های ایرانی خوبن ولی با من ناسازگار بود

کاربر آقا هستم