2777
2789

بعضی موقع ها نمیدونم پی باید بگم چ رفتاری درسته چ رفتاری غلط 

بعضی موقع هام ی حرفایی میزنم ک خودمم نمیفهمم چی میگم یهو میبینم خیلی حرف بدی زدم

مثلا امروز دوستم عکس خواهرشو ک دماغش عمل کرده بود نشونم داد 

مدلش شبیه بینی من بود اخه ولی دماغ من بزرگه منم با توجه ب مدل گفتم عه شده شبیه بینی من 

بعد اون یکی دوستم خیلی خفتم داد گفت دیوونه چی میگی خاک توسرت 

تو جمع خیلی خجالت کشیدم منظوری هم نداشتم 

همیشه همینطوری اما 

پیش خودم میگم من چقد بیشعورم چرا درست بشو نیستم اخه 

هم دیر میگیرم هم شعور درست حرف زدن ندارم 😑😑😑😑

اصلا بقول یکی حرف زدن سرم نمیشه🚶🏻‍♀️ خیلی برا خودم متاسفم 

راهکاری چیزی؟!

🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️

فقط اینم نیس اخه 

توی رفتارم مشکل دارم اصن نمیدونم مثلا الان چ کاری باید انجام بدم اکثر اوقات هنگم 

وای از شدت خنگیم 

همینا باعث میشه وقتی میرم بیرون بجای لذت بردن با دوستام افسردگی میگیرم همش میگم خاک تو سرم چرا هیچی نمیدونم چرا هیچی بلد نیستم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرم مثالایی گه گفتی خیلی معمولیه یکی اونجاکه خاهرت گفت بگو وظیفه هست اتفاقا ازنظر روانشناسی وعرف اصطلاح وظیفه هست نشان از عدم اعتماد به نفس وضعف ادم داره واین چه حرفیه اکثرا استفاده میکنن خاهرت اشتبا گفته ویکی هم این مثال بینی چون خودت، خودتو دست کم میگیری ازدوستات وخانوادت به اصطلاح توسری میخوری وگرنه اینا هیچکدوم اشتبا نیستن

به نظرم مثالایی گه گفتی خیلی معمولیه یکی اونجاکه خاهرت گفت بگو وظیفه هست اتفاقا ازنظر روانشناسی وعرف ...

بیا خصوصی بیشتر حرف بزنیم 

جزئیاتو برات تعریف کنم ☹

هرروز و هرشب من دلم گرفته