2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 1599 بازدید | 156 پست
وای دختر خیلی خوبه من خیلی دنیای دخترونه دوس دارم😍 ایشالا ک سالم باشه. هی فیلم دان میکنم ک وقتم بگ ...

خداوند حافظ جفتتون باشه

فقط از خدا بخواه...

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

فک کنم آنومالی

انومالی ۱۷_۱۸هفتگی تا ۲۰هفتگی  هست 

درصد خطا نداره گلم  البته بستگی به قدرت تشخیص ومهارت پزشک داره  

میخوای باز ۲۰هفتگی هم برو  وقبلش  هم کیک یا شکلات یا هر چیز شیرینی بخور 

من ۱۵هفتگی  سونو رفتم گفت پسر  

قبلش هم کیک ورانی خوردم تا بچه راحت تحرک داشته باشه تشخیص بهتر باشه  باز هفته بعد انومالی دارم

مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم  وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن  بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم 
عه نی نی منم اول جنسیتش معلوم نمیشد رفتم کلی چیز شیرین خوردم بازم معلوم نشد، فرداش دوباره رفتم تا مع ...

خداحفظش کنه چی بود بچتون؟؟

فقط از خدا بخواه...

عکس ان‌تی بذار تاپبکم بهت بگم

بسم الله الرحمن الرحیم تسلیمم در برابر هرآنچه در توان من نیست. و هرآنچه به ذات.در توان تو هست. تسلیمم در برابر قدرتی که در من نیست. برای تغییر بعضی اتفاق ها. و تسلیمم در برابر قدرتی که در تو هست. و من همه چیز را. به تو. سپرده ام....

آره ولی بدجور توی خماریم .این ۲هفته هم نمیگذره لامصب

منم الان ۱۶ هفته و ۶ روزم دکترم ان تی جنسیتو حدس زد ولی خب نمیتونم تا آنومالی صبر کنم کلا خانواده خودم و شوهرم حتی خود شوهرمم جنسیت براش مهم نیس میگیم فقط صحیح و سالم باشه امروزم اولین تکوناشو حس کردم😍😍😍😍😍