2777
2789
عنوان

هزینه ای وی اف با بیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 7163 بازدید | 23 پست
همون دکترای امید دکترای بیمارستان شریعتی هستن  دکتر اقاحسینی، ال یاسین سالهاست درمان نازایی هس ...

من یبار رفتم پیش اقا حسینی بعد رفتم زیر نظر ایدا نجفیان

انقدر ترس دارم هی دارم دست دست میکنم به امید اینکه این ماه بشه این ماه بشه الان ۴ ماه از اینور سالم گذشت و هیچ

واسه حاجت دلم یه صلوات میفرستین؟ممنونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من پیش فرج زاده میرم بیمه فکر نمیکنم ولی از نظرم هزینه هاش نسبت به کارهاشون غیر معمول نیست یعنی م ...

انشالله که جواب بگیری عزیزم

مشکلتون چیه شما؟

[QUOTE= 243481887 ]انشالله که جواب بگیری عزیزم مشکلتون چیه شما؟[/QUOTE] تنبلی دارم ولی خیلی کمه دلی ...

انشالله بهترین نتیجه رو بگیری

پیج bardari.flora رو دنباا کن

انشالله بهترین نتیجه رو بگیری پیج bardari.flora رو دنباا کن

عزیزم آرش من قبل از کرونا رفتم سه چهار تومن بود ،البته بخاطر کرونا دیگه نرفتم میخام چهارشنبه برم بیمه تامین اجتماعی داریم ،نسبتا خوبه ،شریعتی دوستم هشت سال پیش رفت سری هم بچه دار شد اون موقع من نزدیک سی میلیون ابن سینا خرج کردم اون یک تومنم نشد ،البته ابن سینا سر انتقال اول من یه اشتباه کرد که جنینا از بین رفتن و خودم نابود شدم لطف کردند عذر خواهی تلفنی کردن ،ماهم مجبور شدیم چون جنین فریز داشتیم دومرتبه بریم اونجا ،الکی پاس میدادند به اتاق مشاوره اتاق ایکس و...کلی هزینه ،میخام بگم فکر نکن دولتی میخای بری چیزیش کمه مثل مدارس میمونه خصوصی فقط ناز و نوازش ببشتره ،وگرنه که هردو شلوغ هستند و هر دو موفقیت وشکست داشتن . انشاالله خدا دامنت رو سبز کنه ،یه دختر سالمم به من بده

عزیزم آرش من قبل از کرونا رفتم سه چهار تومن بود ،البته بخاطر کرونا دیگه نرفتم میخام چهارشنبه برم بیم ...

ممنونم عزیزم

انشالله که جواب بگیری

من ازادم بنظرت خ تفاوت قیمت داره با بیمه؟

الان ک رفتم سونو سینه نوشتهو ازمایش خون

سلام عزیزم میشه بگی کجا رفتی؟ با بیمه چقدر شد؟ کدوم مرکز رفتی منم تهرانم بیمه ندارم میخوام برم بیمه کنم شروع کنم 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹