قارچ.فلفل دلمه.سیب زمینی.گوشت.پیاز.گوجه.ی کوچولو ربع و ادویه جات میریزم
میشه عشقمون هر روز بیشتر💑خدارو شکر 😍خونمون درس شده🏡همونجوری ک میخام😍خداروشکر🤲😍عروسیمون بخوبی برگذار میشه👰🏻🤵خداروشکر😍کلی اتفاق خوب افتاده برای همهخداروشکر😍😍😍 انرژی+++++++
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من پیاز سرخ میکنم رب گوجه رو توپیاز تفت میدم ادویه زردچوبه،فلفل سیاه،نمک آویشن لوبیا ها رو میریزم آب میریزم روش آب که جوش اومد زیرشو کم میکنم جا که افتاد بش قارچ اضافه میکنم
لوبیا رو از شب قبل بزار خیس بخوره بعد بزار بپزه لوبیاهات که در حال پختن سیر رنده کن یه تف کوچک بده بعد رب و ادویه بزن وقتی سرخ شد یکم آب جوش بریز تو سست رقیق بشه بعد که لوبیا پخت نیم ساعت آخر بریز روش بزار نیم ساعت باهم بپزه و به غلظت دلخواهت برسه اگرم سیر دوست نداری به جاش پودر سیر بریز
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
لوبیا رو بریز تو زودپز تا بپزه بعد پیاز سرخ کن وقتی سرخ شد زردچوبه و یکم رب یکمم سس کچاپ بریز و با پیاز یه کوچولو تفت بده بعد به لوبیا پخته شدت اضافه کنو یه ربع دیگه رو گاز بجوشه قارچم دوست داشتی بریز
لوبیا چیتی رو از روز قبل خیس کن . رب رو به همراه زردچوبه تفت بده بعد بهش آب ،لوبیا چیتی،سیب زمینی پوست کنده ،و پیاز پوست کنده + نمک اضافه کن و اجازه بده بپزه .. بعد از پخت سیب زمینی و پیاز رو خوب به کن به همراه چند قاشق لوبیا .. بعد مجدد به ظرف برگردون و اجازه بده حسابی جا بیوفته و غلیظ بشه .. قارچ هم اگر دوست داشتی اواسط پخت اضافه کن
پیاز داغ درست میکنی سیب زمینی مربع خورد میکنی توش زردچوبه و نمک و فلفل میزنی لوبیا هارو از شب قبل میذاری خیس بشه و آبشو میریزی بره ک نفخش بره بعد میریزی توشو آب جوش میریزی میذاری بپزه بعد سه ساعت توش رب میزنی و زیرشو کم میکنی تا جا بیوفته اگه زیاد بپزه حسابی غلیظ میشه اگ وقت کم داشتیو آبش غلیظ نشد دوقاشق نشاسته رو با آب سرد کامل حل کن بریز توش غلیظ میشه این فوت کوزه گریش بود میشه قارچم ریخت..بنظرم هر چی فلفلش بیشتر باشه خوشمزه تر میشه البته تا جایی ک تند خور باشین
لوبیا از قبل خیس کن . پیاز داۼ درست کن بهش اگه دوست داشتی فلفل دلمه و سیر بزن بعد رب بزن .ادویه هم بهش اضافه کن کمی آب بریز روش بزار آروم قل بزنه مراقب باش نسوزه . لوبیا ها رو بزار تو زود پز نیم ساعته می پزه بعد به سس اضافه کن بزار نیم سالتم تو سس بپزه غلیظ بشه .اگه دوست داشتی کمی سیب زمینی و قارچم اضافه کن
من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا میرود اما به هدر، نه دل خون شده وصلم و لبهای تو سرخ استسرخ است ولی سرختر از خون جگر، نه با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه! بدخلقم و بدعهد، زبانبازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟ یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!