2777
2789
عنوان

کتابهایی که هر زنی باید بخونه

18348 بازدید | 106 پست

دوستان اینجا کتابهایی رو معرفی میکنم که به هر نحوی با مسائل خانم‌ها در ارتباط هستن و نکات آموزنده ای دارن. از موضوعات روانشناسی گرفته تا رمانهای انگیزشی رو اینجا قرار میدم. امیدوارم شما هم بخونید و لذت ببرید.

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.

بذار

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین کتابی که میخوام معرفی کنم عنوانش "لحظه صعود" هست.

اثر ملیندا گیتس، همسر بیل گیتس مشهور که سالها ثروتمندترین مرد دنیا بود. توی این کتاب در مورد سفرهای خودش به نقاط مختلف دنیا و تجربه هایی که از برخورد با مردم داشته میگه و توضیح میده چطور میشه توی یه جهان برابر به پیشرفتهای چشمگیری رسید.

اگه به موضوعات اجتماعی و رفاه عمومی علاقه دارید این کتاب رو از دست ندید.

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.

من راجب نحوه رفتار بعد ازدواج و تفاوت مرد و زن زیاد مطالعه داشتم .. با این حال کتاب مردان مریخی زنان ونوسی خیلی قشنگ و دقیق این موارد رو توضیح داده و برای منی ک کلی مطالعه داشتم باز هم نکات جدید زیادی داشت.. حتما بخرید و بخونید

« هست » را اگر قدر ندانی، میشود « بود »...سوالی در مورد قانون جذب ( قانون ارتعاش و توجه ) داشتید میتونید بپرسید🌺

کتاب دوم در مورد ارتباط گرفتن با آقایون و بیشتر در زمینه انتخاب همسر به درد میخوره. "مثل یک مرد فکر کن، مثل یک زن رفتار کن" نوشته استیو هاروی، مجری و طنزپرداز امریکایی که شاید توی اینستاگرام کلیپهاش رو دیده باشید. کتابهای تیپهای شخصیتی مختلف مردها رو بررسی میکنه و نحوه برخورد باهاشون رو آموزش میده. کتاب کم حجمیه و قابل دانلوده. به نظرم ارزش خوندن داره.

اره بگو بگو😍

من یکی تو کتابخونه دیدم، اسمش بود: عذرخواهی بس است دخترجان

میخوام دفعه بعدی که رفتم اونو برش دارم

دیروز اینو برداشتم، حس میکنم یجوریه کتابش، انگار باهاش ارتباط نمیگیرم و خود نویسنده هم کتابو برای زنان مسیحی نوشته. شما تا حالا خوندین این کتابو؟

هرکار میکنم عکسش نمیاد، اسمش هست دروغ هایی که زنان باور می‌کنند و حقایقی که آنها را آزاد می سازند

#اهدای‌عضو_اهدای‌زندگی. 
اره بگو بگو😍 من یکی تو کتابخونه دیدم، اسمش بود: عذرخواهی بس است دخترجان میخوام دفعه بعدی که رفتم ...

باید دقت کنی ب نویسندش

« هست » را اگر قدر ندانی، میشود « بود »...سوالی در مورد قانون جذب ( قانون ارتعاش و توجه ) داشتید میتونید بپرسید🌺

سومین کتاب "زنان زیرک" نوشته شری آرگو هستش که به اشتباهاتی که اکثر خانمها در روابط مختلف اللخصوص با جنس مخالف مرتکب میشن و شیوه اصلاح اونها میپردازه.

بر خلاف خیلی از کتابهای مشابه؛ نه اونقدر به آموزش دلبری اهمیت میده که به طور کلی شخصیت زن رو به عنوان یه انسان زیر سوال ببره و نه سعی میکنه با ندیده گرفتن زنانگی و افراط در برخوردِ منطقی به نتیجه برسه. تعادل خوبی داره و چه مجرد باشید چه متاهل، خوندنش مفیده.

کتاب بعدی: "تغییر مسیر" نوشته شریل سندبرگ، یکی از مدیران ارشد شرکتهای فیس بوک و گوگل و یه میلیونر خود ساخته اس.

توی این کتاب در مورد اشتغال خانم‌ها؛ مسائل و مشکلاتی که در این زمینه وجود داره؛ تبعیض ها و در نهایت تلاش و خسته نشدن حرف میزنه. اگه شاغل هستید یا اهداف زیادی توی ذهنتونه و دلتون یه مشوق و راهنما میخواد این کتاب یکی از بهترین انتخاب‌هاست.

2790
2778
2791
2779
2792