2777
2789
عنوان

طلاق یا زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 25 پست
اصلا راه نمیاد نمیدونم چیکارش کنم متاسفانه زده رو لج 

خانوادش کسی نیست که باهاش حرف بزنی ....ایشالا که مشکلاتتون حل شه ولی در اینجور مواقع باید قوی و صبور باشی وا تا جایی که امکان داره نزاری زندگیت خراب شه چون سخته  ی عمر تلخیش باهات میمونه...ماهم مشکلات زیادی داشتیم ولی ب خاطر بچه کنار اومدیم البته منم زبون درازیم کنار گذاشتم

خانوادش کسی نیست که باهاش حرف بزنی ....ایشالا که مشکلاتتون حل شه ولی در اینجور مواقع باید قوی و صبور ...

نه اگه خونواده درست حسابی داشت به اینحا نمی‌رسید که

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکارمیکنی باهاش😑

خیلی تلاش کردم  ولی اون  قدمی بر نداشت 

به خاطر بچه ها گذشت کردم 

دلش باهام نیست.  حالا  اون جدا مبخوابه   تا ماه پیش فقط به خاطر خودش میومد پیشم ولی  بعد  اینکه ارضا میشد میرفت سر جای خودش می خوابید خیلی احساس بدی پیدا کرده بودم  الان دیگه گاهی میاد ولی  بهش اجازه نمیدم  اونم اصرار نمیکنه  البته رفناراش کلا عجیب شده اهل خیانت نیست ولی حسی بهم میگه دنبال جداییه .

من با بچه هام گاهی بیرون میریم  اگر خونه باشه مثل یه راننده می رسونه و میاد دنبالمون ولی کلمه ای با من حرف نمیزنه  ‌از بیرون هم که مباد فقط بچه ها را صدا میکنه .برای شام و ناهار پشیمون نمی شینه  براش غذا می کشم بچه ها میدن دستش پای تلویزیون میخوره  و ظرف را همینطور میذاره 

به من نمیگه کجا میره  زنگ بزنم سریع خداحافظی میکنه 

مریض باشم  مثل یک غریبه اس  

باهاش حرف بزنم هیچی نمیگه  

الانم رفته با خانواده اش بیرون  و بچه ها را هم برده .فقط برای رفع تکلیف که بگه بهت گفتم قبل رفتن گفت نمیای تو 

حس میکنم زندگی و رابطه مون تموم شده . 

☕️🫖🥳😍💌🍁🍂

آخه چرا زندگی به خودتون سخت میگیرید چی میشه باهم خوب باشید حداقل بخاطر بچه هاتون،دنیا فقط دو روزه

کاملا باهات موافقم کینه ایه خیلی سخت راه میاد هرکاری میکنم نمیبینه اختلاف فرهنگی ومالی زیاد داشتیم به نظرش اومده شده برده هرجورم رفتارمیکنم از ذهنش نمیره نمیدونم چرا اینجوری فکرکرده الانم فقط میخواد مخالفت کنه و ازم پول بگیره به هرشکلی 

کاملا باهات موافقم کینه ایه خیلی سخت راه میاد هرکاری میکنم نمیبینه اختلاف فرهنگی ومالی زیاد داشتیم ب ...

منم قبلا که اعصابم خورد میشد کاری به شوهرم میکردم که فکرمیکنم دیوونه بودم وای مثل دیوونه ها چاقو میکشیدم براش میگفتم دوست ندارم شوهرمم خیلی ناراحت میشدمیگفت بزار بچه ها بزرگ بشن طلاقت میدم آخه شوهرم کارکن نبود یه روز به خودم اومدم گفتم ببخشید دیگه این مشکلات داریم اما باید بخاطر طفل معصومامون این اخلاقارو کنار بزاریم قول دادیم بهم که مگه از دنیا چی میخوایم باید خوشبخت باشیم خوب زندگی کنیم خداروشکرررر مشکل اصلیمون حل شده بیا شما هم باش حرف بزن بخاطر بچه هاتون خوب زندگی کنید بهش اطمینان بده که شما عوض شدید تا اونم عوض بشه بخدا زندگی همه گل وبلبل نیست ماخودمون باید درستش کنیم مخصوصا مرداخیلی لجبازن اما ما زنا بخاطر بچه هامون باید کوتاه بیایم

۵سال گذاشت رفت من موندم خونه خودم با دخترم حالا برگشته سرخونه زندگی من بخاطر دخترم تحمل کردم و پشیمو ...

والا زندگی منم یه روز نسبتا بهتره یه روز بد فعلا بخاطر بچه هام دارم کنارمیام تا کی نمیدونم خیلی سخته