2777
2789
عنوان

وزن گیری جنین و....

| مشاهده متن کامل بحث + 3800 بازدید | 21 پست
عزیزم دلستر از این تلخا میخورم درصد قندش ناچیزه  من نمیتونم زیاد غذا بخورم  ولی شیر روزی ...

من ۳۸ هفته طبیعی . اره شیر هم خوبه من سره پسرم شیر زیاد خوردم استخون بندیش خیلی خوب شده و محکمه .۱۱ سالشه دندوناش تازه ریخته داره در میاد.

اجیل هم عالیه حتما روزی یه مشت بخور . چرا غذا نمیتونی بخوری ؟؟؟

چه خوب ان شاالله منم به ۳ کیلو برسه

پسره من دنیا اومد هفته ۳۴ بود دوکیلوعو سیصد بود. اگر میموند قطعا اونم وزنش بالاتر میرفت. نگرانی وزن نداشته باش‌ . الان اکثرا همه بچه ها ۳کیلو هستن دیگه. هفته اخرا بچه بیشتر مزن میگیره . مدلتی ویتامین بارداری خارجی من میخوردم که دکتر دعوام کرد قطع کردم گفت همینطور اشتهات رفته بالا داره وزنه بچت زیاد میشه که قطع کردم وگرنه از ۴کیلو هم بیشتر میشد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسره من دنیا اومد هفته ۳۴ بود دوکیلوعو سیصد بود. اگر میموند قطعا اونم وزنش بالاتر میرفت. نگرانی وزن ...

من دخترم ۲۶۰۰ بود برا همین انقد نگران وزنم ۳۷ هفته بدنیا اومد 

مولتی ویتامین یه حالت ضعف خیلی بد بهم میده ولی میخورم شما اسم مولتی ویتامینتون یادتون هست؟

من دخترم ۲۶۰۰ بود برا همین انقد نگران وزنم ۳۷ هفته بدنیا اومد  مولتی ویتامین یه حالت ضعف خیلی ...

ن به خدا یادم نیست ولی قهوه ای بود درشت بود از داروخونه دونه ای خریدم چون خیلی گرون بود . برای ۷سال پیشه . اگر دخترت بچه اولت بوده خب نگرانیت طبیعیه بچه های دوم همیشه درشت ترن . سره بچه اولی ادم شکمش تخت بوده جا نداره ولی سره دومی شکم ادم کش اومده جا بیشتره و ... تغذیه ادم بهتر شده نسبت به اولی وزنش قطعا میره بالا

سزارین عزیزم برا همین خیلی درگیر وزنشم 

عزیزم خیلی وقت هست واسه وزن گیری بستنی بخور شیر موز 

کباب و کمپوت و اجیل حداقل اینا خاصیت دارن دلستر خاصیتی نداره میوه و اب میوه طبیعی و شیر خیلی مفیده