mahshidmn مدیر استارتر عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 347 عنوان بچه ها😭 176 بازدید | 17 پست یکم دیگه میرم جواب نمونه برداری تیروئید مامانمو میگیرم..خیلی نگرانم توروخدا دعا کنید چیزی نباشه😭😭خیلی نگرانم...کسی چیزی نمیدونه؟ 1401/04/13 | 12:23 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98938 چشم وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
carazygirl عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 31816 خدا کمکش کنه تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
mahshidmn مدیر استارتر عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 347 ندول یا گره تیرویید داشتن؟ بله عزیزم، دو سانتی اسفنجی بدون کلسیفیکاسیون😭
mahshidmn مدیر استارتر عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 347 وا منم تیروئیدم خیلی بزرگه خیلی چیز خاصی نیس که تیروئیدش بزرگ نبود ندول داشت تو تیروئیدش
گل_بانو__ عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 1628 انشاالله ک ب خوبی خوشی بالبی خندون برگردی خونت با اجازه ی اسی بچه ها من دیشب نزدیکی بدون مراقبت داشتم امروز ساعت 12 قرص اورژانس خوردم بنظرتون ج ميده؟ تو روتدا جوابمو بدین مردم از استرس وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃 گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼
mahshidmn مدیر استارتر عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 347 انشاالله ک ب خوبی خوشی بالبی خندون برگردی خونت با اجازه ی اسی بچه ها من دیشب نزدیکی بدون مراق ... مرسی عزیزم دعا کن فقط
شادوشنگول عضویت: 1397/05/23 تعداد پست: 5779 بله عزیزم، دو سانتی اسفنجی بدون کلسیفیکاسیون😭 عزیزم چیزی نیست انقد نگران نباش .براش حمد میخونم کلا گره های تیروییدی قابل درمانن حتی بعضی هاش عمل هم نمیخواد توکل کن به خدا
mahshidmn مدیر استارتر عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 347 عزیزم چیزی نیست انقد نگران نباش .براش حمد میخونم کلا گره های تیروییدی قابل درمانن حتی بعضی ها ... چند وقته کارم شده گریه حتی خواب راحتم ندارم..خیلی وابستم به مادرم...همون میترسم عمل بخواد واقعا توانشو ندارم...مرسی عزیزم
شادوشنگول عضویت: 1397/05/23 تعداد پست: 5779 چند وقته کارم شده گریه حتی خواب راحتم ندارم..خیلی وابستم به مادرم...همون میترسم عمل بخواد واقعا توان ... درکت میکنم .ان شاءالله که هیچی نیست و با دارو درمان میشه 🤲🤲
mahshidmn مدیر استارتر عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 347 عزیزم حوابش را گرفتی خوب بود خداروشکر؟ هنوز نه عزیزم نیم ساعت دیگه😭
selin_jun عضویت: 1396/03/21 تعداد پست: 4119 هنوز نه عزیزم نیم ساعت دیگه😭 ان شالله خوبه نگران نباش.بعدم ندول تیرویید اکثرا خوش خیمه اصلا نگران نباشاینجاهم خبرشو بده
mahshidmn مدیر استارتر عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 347 ان شالله خوبه نگران نباش.بعدم ندول تیرویید اکثرا خوش خیمه اصلا نگران نباش اینجاهم خبرشو بده انشالله که خوب باشه دارم از استرس میمیرم..چشم