2777
2789
عنوان

بچه ها میهن بد خراب کرده بد

| مشاهده متن کامل بحث + 2747 بازدید | 34 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منک خوشم اومد چون شفیعی جم عالی بازی کرده😂

از اون نظر که اره مخاطب جذب میکرد من کلا با پول هنگفتی که به بلاگرا دادن بیاد تو این کلیپ بازی کنند مشکل دارم  اون وقت بانک مرکزی اسم رئیس میهن به عنوان بزرگترین بدهکار بانکی اعلام کرده و چقدر تحصیلات عقب افتاده داده ولی پس نداده و کسی بهش کار نداره 

اونوقت ما یه وام ۴۰ تومنی بخوایم بگیریم صغری و کبری باید بچینیم با کلی ضامن تا قبول کنند

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

سلام.

با اجازه استارتر

برای قبولیم توی رشته انسانی دعا کنید.

🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
سلام. با اجازه استارتر برای قبولیم توی رشته انسانی دعا کنید. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

انشالله یه رشته خوب قبول بشی عزیز

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم  انشالله یه رشته خوب قبول بشی عزیز

مرسی از لطفتون.🥺🥰

ان شاءالله.

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.

من اصلا تبلیغا و قرعه کشیاشون رو قبول ندارم

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃