2821
2789
ان شاالله زود زود خوب شی:)

قربونت ممنون

تیکر عروسیمه👰‍♀️🤵‍♂️ بچها من ۳ سال و نیمه عقدم خیلی سختی کشیدم زندگی که بدجور بالا پایین داشت وقتی که داشتم جدا میشدم معجزه شد و برگشتیم بهم با شوهرم ۳ سال دوست بودیم و با سختی بهم رسیدیم برام دعا کنید زندگیم ارامش بگیره نزدیک عروسیمه برام دعا کنید خوب برگزار شه دعا کنید خوشبخت بشم خیر ببینید الهی❤🌹

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اوایل تا یکماه فقط ظهر میرفتم تمرین اونم با شوهرم که فقط غر میزد 

من یکروز میرم بیست روز نمی‌رم....ولی باید تامهرماه یادبگیرم آخه پسرمو‌ بایدببرم مدرسه....آنقدر غرمیزنه نمیتونم....اگر نتونم برونم،مسئولیت مدرسه ی پسرم میفته،دست خانواده ی شوهرم که غیرقابل تحمل واسم....بنظرت دوماه تمرین کنم کامل یادمیگیرم؟مثلن هرروز نیم ساعت

من یکروز میرم بیست روز نمی‌رم....ولی باید تامهرماه یادبگیرم آخه پسرمو‌ بایدببرم مدرسه....آنقدر غرمیز ...

بله چرا که نه...یکماه ظهر برو...یکماه هم کم کم عصرا شروع کن رانندگی توی ترافیک...شوهرت بشینه جفتت.‌چند روز اول سخته بعد راه می افتی

♥️😍♥️

متاسفانه فردا پدر و مادر گرامی کلی کار دارم گفتن زود بخوابین منم همون دو که تازه خوابم گرفته بود داداش چاپلوسم گفته بود خودشو زده به خواب گوشیشو بگیرین با اینکه خودش سرش توی گوشی بود😂

اونا هم برای اینکه من بخوابم و نرم سر وقت گوشی گوشی رو برداشته بودم  گذاشتن سر اپن 

یهو از خواب پریدم داداشم جریانو گفت دوست دارم خفش کنم😐

خودش و گوشیشو نیست و نابود کنم هم آروم نمی‌گیرم 

بچه ی پر رو

خدایا شارت شیوسه!🙃در هه رو با حوصلت نارم ترین حالت ممکنم⁦⁦👌🏻⁩شارت بشیوه چیست؟یعنی زندگیت مختل بشه،نه آب داشته باشی نه غذا،نه خواب داشته باشی نه بیداری آرام،کاملا لیوه بشی😅⁦♥️⁩خدا کارمو کارمو وه بنده های دَم دِردَه لَچِرِت ننداز🙂😂ای کآربری که قضاوت میکنی و میری تاپیکامو شخم میزنی تو میتونستی یه گوشه ای از زندگیم باشی وای عه دیز😔😂هم اکنون در سراسر لرستان و مشکل کولر ها:پمپ بزه،خو ایسه موتورن روشه کو،بزه دور تند،خاموش که،هوو وراز واتونم،مر کری ها گوم خاموش کو⁦⁦⁦👌🏻⁩😂کسی که د مین سایت دل منن اشکنی فکر میکی سیم مهمی گگه؟🤨چک چنه گپو:سیم عزیزی،نه چن خومی⁦ روبه😜دلم از دوریت خِرتپوس شده😔😂تعریف عع وژم نوعه ع ایل لکستان و لرستانم😍😎و در من دختریست که هر روز بیشتر از قبل پرچه شرش می آید😌⁦✌🏻⁩م نزانم چ موشی ولی زانم لیوتم🤗⁦♥️⁩عشق دو پا و هلیکوپتری 😎⁦✌🏻⁩
وااای خدا امان از این گشنگی های نصف شبی😂😂 حالا نصف شبم نمیشه گفت صبه دیگه😂😂

وااای دقیقا😂😂😂 دیگ بلند شدم برم مسواک بزنم بخوابم 🤭 

اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙