2777
2789
عنوان

همسرم بلند بلند داد میزد نصف شبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 46 پست
 ترسیدم خودمم🥲 خدایا نمیرم😂

چون شوهرت خیلی خیلی دوسِت داره توی ناخودآگاهش ترس از نداشتن شما رو داره و این دلهره به شکل رؤیا در خواب ظاهر شده ، خوشبخت بمونید تا همیشه😋

یادمه یه بار یه کاربر ، یه تاپیک شبیه تاپیک خودت زده بود ، بعد یکی کامنت گذاشته بود ، کاش میشد شوهر منم ازین خوابهای بد راحع به من ببینه ، نصفه شبی نگرانم شه و بگه بیا بغلم  

اون موقع کلی خندم گرفته بودم

دوباره یادش افتادم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی اشکال نداره شوهرت بیشتر هواتو داره کاش شوهر من همچین خوابی ببینه عزیز بشم خخخ

کلا همسر من ازین خوابا چند وقت یبار میبینه و یک هفته درگیر خوابشه نمیذاره هیچ جا تنها برم یا خونه بمونم همجااا منو با خودش میبره ک مبادا طوری نشه

دلم اتیش میگیره براش اینطوری بخدا🥲

الهے برقصاند خدا به ساز تو؛ جهانت را ...♥️🕊
یادمه یه بار یه کاربر ، یه تاپیک شبیه تاپیک خودت زده بود ، بعد یکی کامنت گذاشته بود ، کاش میشد شوهر ...

🤣🤣🤣🤣🤣اخی الهی بچه کمرود بغل داره

چون شوهرت خیلی خیلی دوسِت داره توی ناخودآگاهش ترس از نداشتن شما رو داره و این دلهره به شکل رؤیا در خ ...

قربونت برم ممنون عزیزدلم🌹

دورش بگردم اخه من🥲

عزیزم تازه ازدواج کردین؟

انشاالله عشقتون همیشه ابدی باشع

😃🤲

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱
هر شبی هم که آدم تنهاست از این تاپیکا میزنید آدم دلش شوهر میخواد. طوری نیست بالشتمو بغل میکنم.

انشالله ازدواج خوب و درست انجام میدی عزیزم😘

عزیزم تازه ازدواج کردین؟ انشاالله عشقتون همیشه ابدی باشع 😃🤲

ممنونم عزیزم سلامت باشید

سه ساله ک عقد کردیم ولی یکساله عروسی کردیم 

یکسالم دوست بودیم🥰

ممنونم عزیزم سلامت باشید سه ساله ک عقد کردیم ولی یکساله عروسی کردیم  یکسالم دوست بودیم🥰

عزیزم انشاالله خوشبخت باشین همیشه درکنار هم🤗

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱

چقدددلوس وچندس خواب میبینن ایششششس

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.