2777
2789
پولی ک خودت در میاری رو خرج خونه نکن لطفا..برا اینده بچه هات نگهدار لطفااااا.. نمیگم کمک خرج نباش و ...

نمیمونه باور کن😞خودمم دوست دارم پس انداز کنم اصلا نمیشه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

منم میگم نباید خرج سفر زن سابقو بده میگه بچه که تنهایی نمیتونخ مسافرت بره بخاطر بچه من داره میره پس ...

وقتی شما رفتید مسافرت دخترشم بیاد والا.

شوهرمن نمیزاره دخترش با مادرش برن مسافرت اگه برن دخترشو دعوا میکنه چون از زن سابقش کینه داره بدددد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیمونه باور کن😞خودمم دوست دارم پس انداز کنم اصلا نمیشه

همسرت درامدش خوبه؟؟

لابد خوبه ک خرج سفر زنه رو میده😑 

هیچوقت ب کسی نگو ک حقوقت چقدره

حداقل ماهی ۵۰۰ یا ۱تومن پس انداز کن طلای سبکی چیزی بخر.. 

من از این همسرم بچه ندارم ولی از ازدواج سابقم یه پسر دارم 

سعی میکنم هرماه از ماهانه ای ک میگیرم براش پس انداز کنم..

ببخشید زیاد فضولی کردم چون حرص خوردم سر اینکه کل حقوقت و خرج خونه میکنی.. با حرف ومحبت و با سیاست زنانه میتونی با همسرت حرف بزنی و بگی ک دخترش با شما بیاد سفر و خرج بیهوده نکنه

وقتی شما رفتید مسافرت دخترشم بیاد والا. شوهرمن نمیزاره دخترش با مادرش برن مسافرت اگه برن دخترشو دعو ...

زنه نمیذاره اصلا دخترش بیاد خونه ما😑میگه چیزخورش میکنم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

من از این همسرم بچه ندارم ولی از ازدواج سابقم یه پسر دارم  سعی میکنم هرماه از ماهانه ای ک میگی ...

نه عزیزم ۱۲ ساله همین رواله، اصلا هرجوری بگی با محبت با حرف با دعوا اصلا شوهرم نمیخواد تغییر رویه بده ، بعد آخرین بارم تو دعوا گفت تا بمیرم خرجشون میکنم نمیخوای دوتا بچه هاتم بردار برو

نه عزیزم ۱۲ ساله همین رواله، اصلا هرجوری بگی با محبت با حرف با دعوا اصلا شوهرم نمیخواد تغییر رویه بد ...

عیب نداره خودتو اذیت نکن..خدای شوهرت خدای توهم هس روزی میشه ک همه چیز ب خاسته تو میشه نگران نباش خدا مهربونه و صبوره همه چی حل میشه

عیب نداره خودتو اذیت نکن..خدای شوهرت خدای توهم هس روزی میشه ک همه چیز ب خاسته تو میشه نگران نباش خدا ...

قربونت برم مهربون، خدا از زبونت بشنوه 💝💋🥺

ادعا که خیلی دارن والا من خودم دوتا بچه دارم هرکدوم ماهی یه میلیونم نمیده لااقل بندازم ته کارتشون بز ...

خدا بزرگه 

حل میشه همه چی 

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت
خدا بزرگه  حل میشه همه چی

قربونت، امیدوارم⁦🙏🏻⁩💝