2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۸۰۰بود و سی و هشت هفته دنیا اومد با وزن۲۹۰۰

وای چقدر خوشحالم کردی من امروز رفتم سونو گفت نزدیک ۲ کیلو هست گفتم حتما چهار به بالا میشه تا آخرش ترسیدم

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 
وای چقدر خوشحالم کردی من امروز رفتم سونو گفت نزدیک ۲ کیلو هست گفتم حتما چهار به بالا میشه تا آخرش تر ...

نترس من که هر هفته  تقریبا ۲۰۰گرم میومد رو وزنش نی نی شما هم به نظرم بیشتر از ۳٫۵نمیشه 

نه سز شدم 

چقدر خوب من میترسم بچه درشت بشه مجبور شم طبیعی به دنیا بیارم بچه اولم ۳۴۰۰ بود یکعالمه بخیه خوردم

نترس من که هر هفته  تقریبا ۲۰۰گرم میومد رو وزنش نی نی شما هم به نظرم بیشتر از ۳٫۵نمیشه

من دوست دارم زیر ۳ باشه کمتر بخیه بشم

من دوست دارم زیر ۳ باشه کمتر بخیه بشم

اها من سز میشم هر دفعه آرزومه بچم‌وزنش بیشتر از سه بشه  ..وای فک نکنم نی نی شما کمتر از سه بشه ها چون طبیعی هستی شاید از ۳۸هفته هم بیشتر طول بکشه که زایمان کنی ..انیدت به خدا باشه ایشالا زایمان راحتی داشته باشی عزیزم فکرش نباش اصلا 

چقدر خوب من میترسم بچه درشت بشه مجبور شم طبیعی به دنیا بیارم بچه اولم ۳۴۰۰ بود یکعالمه بخیه خوردم

بچه اول منم ۳۳۰۰ بود ولی من طبیعی نمیتونم بدنیا بیارم لگنم باز نشد اصلا هفته ۴۱ سز شدم 

من دوتا بچه دارم تا بحال درد زایمان طبیعی رو تجربه نکردم حتی درد کاذب هم نداشتم

دوست داشتم طبیعی بدنیا بیارم سز نشم

اها من سز میشم هر دفعه آرزومه بچم‌وزنش بیشتر از سه بشه    ..وای فک نکنم نی نی شما کمتر از ...

نه اصلا امیدی ندارم کمتر از ۳ بشه هفته های آخر بیشتر رشد میکنه 

ممنون از لطفت مهربون

بچه اول منم ۳۳۰۰ بود ولی من طبیعی نمیتونم بدنیا بیارم لگنم باز نشد اصلا هفته ۴۱ سز شدم  من دوت ...

خداروشکر کن که درد طبیعی نکشیدی حالا من خوش زایمانم اینو میگم فقطم بخاطر بخیه های بعدش ولی بعضیا زایمان سختی دارن خیلی هم بخیه میخورن 

۳۱ هفته ۱۹۰۰ بود بچم ۴۰ هفته ۳.۵ دنیا اومد

پس بچه منم همین حدود میشه 

از الان باید به فکر عذاب بخیه ها باشم