2777
2789
عنوان

امتحان چینی دارم استرس دارم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1218 بازدید | 104 پست
میخوام وارد عرصه ی تجارت بشم از طریقش و از طرفیم مترجم های چینی خیلی حقوق بالایی دارن،کلا بلد باشی پ ...

به هدفت فکر کن پسرا مهم نیستن. تلاش کن سخته ولی غیرممکن نیست

واین نیز بگذرد....

ادامه بده موفق میشی 

ممنونم🥺💖

*قانون مورف*           خدا زلفای در باده، خدا ایران آزاده:)))     Naturalistic☘  طبیعت گرا☘     یه لبخند، یه قطره اشک، یه دره، یه خواب ابدی........

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون موقعیت شغلی خوبی داره،اره خیلی سخته ولی از چینی سخت تر نی لعنتیا حتی الفبا ام ندارن ادم جونش در ...

اصلا نصف نیمه ول نکن اصلااااا 

منم میخوام روسی یاد بگیرم

تیکر تولدمه دختر قشنگم عشق من چرا نمی‌آییم تو دل مامان؟آخه باید حتما شوهرکنم بیای تو دلم؟الان من نصفه شبی شوهر از کجا پیدا کنم آخه زحمت بکش خودت بیا تروخدا مامانت خستس ناسلامتی اراده کرده از تخت پابشه به خاطر تو فقط یه چیزی من میدونم که شوهر چشم رنگی پیدا نمیکنم پس لطفا کن به من بکش من خوشگلم عزیزم تازه بعد از اینکه اومدی تو دلم میخوام واست یه آبجی هم بیارم به به تازه توکه چشات آبی هستش اونم چشاش عسلی طوسی هستش راستی یدونه آبجی به نظرم کمه چه جوره که شمارو سه قلو کنم اولی که تویی دیانا چشات آبیه پوست سفید موهای بور درست مثل من لاغر هم هستی دومی هم آبجیت هست که اسم نداره ولی اونم چشاش سبزه و موهاش بلونده خلاصه این خیلی خوشگله سومی هم اسم نداره فقط موهاش فرفری هستش و تپل چشاشم طوسی عسلی این که خیلی بامزست دوستان واسه دوتا دخترام اسم پیشنهاد بدین😄😄😄ای دلسو خنگ مردم رو خر حساب کردی اونا میدونن که تو مجردی و سه قلو هات ساخته ی ذهنته 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲
اره میخوام کار تجارت لوازم پزشکی رو ادامه بدم در اینده که چین تو تجارت غوله و به دردم میخوره

بنویس عاشقتم پدرصگ به چینی

میریخت پایین دونه دونه دونه های اشکم🥲 کوچه هارو یکی یکی بالا پایین میکردم تا جایی که یخ زد دستم🙂 میومدم هی دستاتو بگیرم سردیشو بگیری و گرمیتو بدی من 🤟🏽 ولی میدیدم نیستی نمیبینم تورو کنارم که دستتو بگیرم✨
چرا چینی؟  روسی میگن خیلی سخته  اسپانیایی من خیلی دوست دارم.

منم بعد مانی هیست عاشق اسپانیایی شدم😂😂

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!
اگه میخوای به خاطر چینین موضوعی که تنها دختر اون کلاس تویی و پسر ها نگن نمیتونی و ولش کنی پس هنوز او ...

دوسش دارم فقط میگم خیلی سخته بخدا از هشت صب یکله دارم مینویسم

*قانون مورف*           خدا زلفای در باده، خدا ایران آزاده:)))     Naturalistic☘  طبیعت گرا☘     یه لبخند، یه قطره اشک، یه دره، یه خواب ابدی........
به هدفت فکر کن پسرا مهم نیستن. تلاش کن سخته ولی غیرممکن نیست

بلع حتما همین کارو میکنم💖

دوسش دارم فقط میگم خیلی سخته بخدا از هشت صب یکله دارم مینویسم

پس وقتی دوسش داری ادامه اش بده و اینو بدون تو بهترین خودت هستی

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

انگلیسی بلدی ؟

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️