2777
2789
من قسمت اولشو دیدم واقعا شوک شدم شبیه هند صحنه سازی کردند حتی پایین ترین نقطه شهرم انقدر فقیر نیستن

ایران زندگی نمیکنی؟😶

جدی فک میکنی این منطقه ها وجود ندارن؟

خوش بحالت که انقد پولداری که ازین جاها ندیدی  

تقریبا چهارسال ایران تحت تحریم شدید دارویی قرار داشت احتمالا کسایی که بیماری خاص دارن سختی های اون زمان رو یادشونه ولی بالاخره ایران با وجود تحریم های همه جانبه تونست کارخونه ی دارو بزنه و مشکلات دارویی تا حدود زیادی از جمله مشکل نبود انسولین برطرف شد یعنی منی که باید هفته ها شهر به شهر و داروخونه به داروخونه میگشتم بلکه دو قلم انسولین بگیریم میتونستم شونزده قلم انسولین بدون هیچ محدودیتی دریافت کنم داروهای تولید داخل کیفیتی برابر با نسخه های آمریکایی و قیمتی بسیار مناسب تر داشت به هرحال پنج سال گذشت تا اینکه یه عده احمق خوش بخت بی دغدغه برای ایران التماس جنگ کردن و کارخونه ی تولید دارو که حالا رقیب شرکتای خارجی شده بود بمبارون شد چون دیگه نمیتونستن ایران رو بابت کمبود دارو تحت فشار قرار بدن در این اتفاق نه آمریکا مقصره نه اسرائیل مقصر صد در صد شمایی هستی که التماس جنگ کردی شایدم خدا مقصره که انقد تورو خوش بخت کرده که دغدغه و ترس کمبود دارو نداری بنابراین روزی ۴وعده همزمان با تزریق انسولین از خدا طلب همین بیماری رو برای تک تکتون دارم((انشالله))

اره فیلم یاغی خیلی خوبه روز پنجشنبه قسمت هفتمش اومد

فیلم نیست سریاله . تو تیتراژشم اومده برگرفته از رمان هست 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ایران زندگی نمیکنی؟😶 جدی فک میکنی این منطقه ها وجود ندارن؟ خوش بحالت که انقد پولداری که ازین جاها ...

خونه عمم اسلامشهره والا اصلا ندیدم همه خونه ها نما رومی آسفالت اصلا همچین چیزی ندیدم

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

باید بگم الان منقطه های وسط شهر همینقد فقیرن کجا زندگی میکنی عزیزم معلومه ایران نیستی؟

ایرانم میشه اسم منطقه ای ک اینجوریه رو بگین 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ننوشتن که نمیدونم از چه رمان هست که همه چی بود رفته کجایی

دقیقا دیدم من . تو قسمت نویسنده و تیتراژ اولیه . متوجه قسمت دوم حرفت نشدم 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
دقیقا دیدم من . تو قسمت نویسنده و تیتراژ اولیه . متوجه قسمت دوم حرفت نشدم 

گفتم همه چیز لو رفته فک کنم عوضش کنن بعد درسته میان می‌نویسن  که از رمان هست اما اسمشو نمیگن چون همه چیز لو می‌ره 

ایرانم میشه اسم منطقه ای ک اینجوریه رو بگین 

منطقه خواصی نداره ک بخوام اسم ببرم 

ولی تو شهر خودمون قسمتای پایین شهر چنتا ازین محله ها هست اینجوری نیست ک بگم خیابون فلان پره ازینا 

ولی ممکنه تو همون خیابون یه بخشیش مردم این قشر باشن در هر صورت هندی بازی نیست عین واقعیت

چه بگویم....؟ نگفته هم پیداست...!
2790
2778
2791
2779
2792