2777
2789

من کلا مثلا برای تیرماه ۱۵ تومن کار کردم 

چون باردارم و جایی نمیرم خب خرجی ندارم شاید در حد ۵ تومن 

اون ده تومن باقی مونده رو میرم یک تیکه طلا میخرم از یک طلا فروشی اشنا همیشه طلاهای دست دومش خوبن اگه نبودنم نو میخرم 

و نگه میدارم وقتی اندازه پول یک زمین یا ملک شد میفروشم طلاهارو و ملک و میخرم 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلا اصلا خوب نیست خودم مامانم ۳۰ سال پیش  واسم همیشه طلا میخریده تهش همه رو فروختم شد ۱۰۰ تومن که با تورم الان اصلا خوب نیست کاش اون موقع زمین میخرید ارزشش بیشتر از طلا بود من اگه بخوام پس انداز کنم زمین رو میخرم یا ملک ولی طلا رو اصلا قبول ندارم طلا با تورم پیش نمیره

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️

یه 1000 متر زمینی یا یه ملک بزرگ یا یه باغ بخر بنداز یه گوشه هم برا خودتون یه سرمایه ای هست هم برا اینده اون 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 

پول میندازم تو قلکشو عیدی و کادرهای تولد همه رو جمع میکنم وقتی  جمع شد براش طلا میخرم 

این ماه هم شاید بیمه عمر کنم ببینم چقدر حقوق میگیریم 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

انشالا که به زودی صاحبخونه میشی🙏🙏🙏 پس همون طلای دست دوم بگیر

انشالله.طلا هم از اشنا خوبه بخری که اجرت و مالیات ندی وگرنه طلا فروشی رو دست دومم باز خیلی میکشه

شغلتون چیه مگه

معمار و طراح داخلی ام 

پروژه های طراحی و اجرایی میگیرم 

الان که باردارم فقط پروژه ی آنلاین مشاوره دکوراسیون و چیدمان میگیرم 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
بیمه عمر میگن خوب نیست اخه

من الان از 4 سالگیم دارم و الان هم 18 سالمه 4 سال دیگه بهم یه پولی میدن اصلا 500 میلیون هم بدن بازم خوبه برای کسی که هیچی نداره البته که بیشتر میدن من دیگه کمترین حالت ممکن رو گفتم مخصوصا پسرا که هیچی ندارن و باید تلاش کنن بدست بیارن و زندگیشون رو بسازن 500 میلیون هم خیلی خوبه برای دخترم خیلی خوبه می‌تونه باهاش ماشین بخره یا کاری راه بندازه خیلی کارا میشه که به نظر من که خیلی خوبه خیلیا برای اینکه میگن میدزدن و اینا میگن ولی به نظرم اینطوری نیست و باید بگردید بیمه خوب پیدا کنید نه هر بیمه ای