2777
2789
والا منم دست کمی از بچگی شما ندارم گفتم تا وقت هست اینا رو بردارم اخه پارسال دو بار پشت سر هم زلزله ...

ان شاالله بخیر بگذره و همگی سلامت باشین  امشب رو اگه میشه از هر خانواده یه نفرشون که شاغل نیست بیدار و هوشیار بمونه بهتره 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه هام کوچیکن دخترم ک فقط ۳ماهشه.تو سالن جلوی درخوابیدیم

خیلی سخته خیلی 😔😔😶‍🌫️من فکرشو میکنم واقعا عذاب اوره دختر من یک سال و ۴ سالس میگم زلزله بیاد چطور شیرخشک بردارم شیر بردارم پوشک بردارم خدایی نکرده بمونن زیر چه خاکی تو سرم بریزم از فکرش دیونه میشم 

اره اما بقول دوستان بچه که داشته باشی دلت حرف سرش نمیشه

خودمم بچه دارم

و دو هفته بيشتره كه داره اينجا زلزله مياد

بچه ها بيشتر از هر چيزي به والدين اگاه و هشيار نياز دارن

ترس ما به بچه ها منتقل ميشه

خودمم بچه دارم و دو هفته بيشتره كه داره اينجا زلزله مياد بچه ها بيشتر از هر چيزي به والدين اگاه و ...

خواننده خاموش تاپیک ها و فالور اینستاتونم عزیزم 😉

اره شما درس میگین واقعا

کیش هم زلزله احساس شد 

خسارتی بوده ؟یکی از دوستام مادرشون اونجاس نمیتونه تماس بگیره خیلی نگرانه

ما هیچ الهی؛ همه تو!🌱
خواننده خاموش تاپیک ها و فالور اینستاتونم عزیزم 😉 اره شما درس میگین واقعا کیش هم زلزله احساس شد&n ...

اطف داري عزيزم ممنونم از توجهت

بله اينجا هم كاملا لرزيد

ولي خسارت نداشته 

به دوستتون بگيد نگران نباشه

احتمالا مادرشون زدن از خونه بيرون ، گوشي نبردن

ما خودمون هم تو خيابون هستيم