2821
2789
عنوان

خونه جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 23 پست
۶۰متره.نوساز نیست ولی نمای بیرونش خوبه داخلش تازه رنگ کردیم و کابینتاش جدیده

خب دیگه چی بهتر از این.... مردم سی متری بیست سال ساخت دارن زندگی میکنن تازه مستاجرن، خدارو صدهزار مرتبه شکر کن صاحبخونه شدی تو این وضعیت بد اقتصاد و معیشت

برو خرید کن براش سر ذوق میای... چیزای کوچولو حتی مثلا حوله و اویزش برای اشپزخونه، جاکلیدی، گل طبیعی، شیشه اب برای یخچال، پادری کلی خوش بگذرون دختر

راستی مبارک باشه پر از خبرای خوش باشه براتون

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما اسباب کشیمون سه ماه طول کشید خونه تعمیرات داشت  زیرزمین خونه و یه جای دیگه تجهیز کرده بودیم ...

چه جالب مثل سریال پایتخت.ان شاالله همیشه روزای خوب داشته باشید و مرورشون کنید

چقد انرژی مثبت.قربونت عزیزم.    

فداتم 😘

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 
چه جالب مثل سریال پایتخت.ان شاالله همیشه روزای خوب داشته باشید و مرورشون کنید

😅😅😅 از این منظر نگاه نکرده بودم 

ما خونه. رو معاوضه کردیم خونه رو تحویل دادیم مالک قبلی خونمون تخلیه نمیکرد پشیمون شده بود میخواست ازیت کنه نمیدونم  ما سرویس بهداشتی می‌رفتیم پارک حمام خونه مامان بزرگم ...  با چنان زاجراتی ما سر کردیم تو این شرایطم تازه یه خواستگار سمج برامون اومده بود فرشای که پشت سرش لوله کرده بودیم برگشت روش، میز تحریرو روش تلوزیون گذاشته بودیم گاز وسط سالن بود یه وضعییییی بودا 🤣🤣🤣  بعد یه هفته تخلیه کرد و بناییمون کلی طول کشید تا بلاخره راحت شدیم  ولی خاطره میشه انشالله خیر خونتون و ببینین اتفاقی قشنگ براتون رقم بخوره  همسایه های با فرهنگ و خوبی داشته باشید و اومد داشته باشه براتون ❤️❤️

... هنوزم تو شب هات اگه ماه و داری من اون ماه و دادم به تو یادگاری ....
😅😅😅 از این منظر نگاه نکرده بودم  ما خونه. رو معاوضه کردیم خونه رو تحویل دادیم مالک قبلی خون ...

آخی چقد سخت بود پس.قربون محبتت عزیزم.دعاهای خوبت کلی حالمو خوب کرد.خیلی ام خندیدم به خواستگاره خدا دلتو شاد کنه