2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه پنجشنبه بود منم حال ندار بودم شوهرم‌ویروس گرفته گفتم اگه منم ویروسم دارم سرم بزنم که خودش گفت بپ ...

بعد بیا نتیجشو بگو

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

بیبی چک معمولی بود استارتر؟

منظورم اینه مخصوص ادرار بود که توش خون ریخت یا مخصوص خون بود؟

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
بیبی چک معمولی بود استارتر؟ منظورم اینه مخصوص ادرار بود که توش خون ریخت یا مخصوص خون بود؟

بی بی چک معمولی بود از دستم با سرنگ خون گرفت سرنگو گذاشت یه ذره موند بعد ریخت 

جدی یعنی واقعا باردارم خو‌دم یه حسایی دارم اما هنوز موعد پریودم دو روز دیگس همش استرس دارم پریود شم& ...

علائم بارداری هم اینجوره حس پری داری 

منم قبلا مطب دکتر برام انجام داده با بی بی چک فرق داره 

بی بی چک هم خودت بزن حتما هاله ای میندازه

چند بار زدم اون موقع منفی شد ولی بعد ش نزدم منتظرم‌وقت پریودیم بگذره برم ازمایش خون بدم میترسم بی بی چک بزارم منفی باشه ولی خیلی حالاتم عوض شده منی که معتاد چایی بودم نمیتونم چایی بخورم بدم میاد

۵روز مونده بود یا ۲روز؟واینکه ازهمین بیبی چکای معمولی بود؟

۵ روز مونده بود بی بی چک معمولی بود خودم خریدم دادم بهش  پس فردا موعد پریودمه دعا کنید حامله باشم جوابش درست باشه پریود شم میمیرم از ناراحتی شوهرم رفته به خانوادش گفته حاملم اگه نباشم خیلی ضایه میشم

بی بی چک معمولی بود از دستم با سرنگ خون گرفت سرنگو گذاشت یه ذره موند بعد ریخت 

آها ممنون

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️