2777
2789
عنوان

خواهرزادم حرف خیلی عجیبی زد!!!!!!😳😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 34 پست
چیشده عزیزدلم خدانکنهههه

امضام تاپیکهام خسته م گفتم غداخورمیشه غصه شیرشو نمیخورم  به همه چی آلرژی داره همه چی حتی برنج خسته شدم دیگه انقدگشنشه نه خواب داره همشم گریه میکنه دلم کباب کاش هردومون امروز بمیریم دیگه توان ندارم

..........
ای کاش یکی اینجوری دختر منم دعا کنه وبگیره،دارم به مرز جنون میرسم دیگه چن روز دیگه تاپیک خاکسپاریمو ...

عزیزم امضاتو خوندم ، با تموم وجودم برای سلامتی دختر نازت دعا میکنم ، الهی که سریعا خوب بشه و لبخند رو بیاره رولبت، الهی آمین 💞

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امضام تاپیکهام خسته م گفتم غداخورمیشه غصه شیرشو نمیخورم  به همه چی آلرژی داره همه چی حتی برنج خ ...

معدش حساسه چرا انقد ناشکری میکنی اخه

خب خوب میشه هنوز خیلی کوچولوعه طبیعیه ب برنج حساس باشه

اب قند بهش بده

❤پُشتِ من خدا بوده همیشه❤
عزیزم تو تاپیکهام همه چیزونوشتم نای حرف زدن ندارم دیگه ببخش

ببین پسرمنم از ۴ماهگی اصلا وابدا شیر نخورد قبلش شیر خودمو میخورد و خوب وزن میگرفت بعدش دیگه نخورد فقط تو خواب با مکافات سینهم دردناک بود وپرشیر همش میریختم دور بخدا.نمیخورد که نمیخورد.رفلکس داشت.از اب برنج قاشق قاسق شرو ع کن.ببین یه نوک قاشق تخم بارهنگ و یکم عرق نعنا بجوشون بهش از یه قاشق کوچیک شرو کن بده

معدش حساسه چرا انقد ناشکری میکنی اخه خب خوب میشه هنوز خیلی کوچولوعه طبیعیه ب برنج حساس باشه اب قند ...

آلرژی داره اگزما جوش بد بیقراری بیخوابی حساسیت الکی که نه نمیتونه بخوره نباید بدم براش خوب نیس

..........
آلرژی داره اگزما جوش بد بیقراری بیخوابی حساسیت الکی که نه نمیتونه بخوره نباید بدم براش خوب نیس

عزیزم نمیتونی بیاریش یزد،پیش دکترحجت؟

خیلی خیلی دکترقدیمی وکاردرستیه،یعنی نگاه میکنه به بچه میفهمه چشه،

ببین پسرمنم از ۴ماهگی اصلا وابدا شیر نخورد قبلش شیر خودمو میخورد و خوب وزن میگرفت بعدش دیگه نخورد فق ...

آلرژی داره رفلاکس داره همه چی داره اگه میتونست غذا بخوره غصه ای نداشتم حتی به برنج آلرژی داره به همه چی

..........
ببین پسرمنم از ۴ماهگی اصلا وابدا شیر نخورد قبلش شیر خودمو میخورد و خوب وزن میگرفت بعدش دیگه نخورد فق ...

پسرت دیگه شیرنخورد؟دختر من تو خواب حداقل میخورد الان چن وقته توخواب هم نمیخوره خودمم بخام غذابخورم همش گریه میکنه ومیخاد اما اگر بهش بدم دنیا میشه جهنم براش از خارش واگزما و

..........
2790
2778
2791
2779
2792