2777
2789

از کجا میتونم یکیو پیدا کنم که باهامون زندگی کنه و امور خونه دست خودش باشه و مورد اعتمادم باشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اینجوری خیلی سخته

طرف باید خیلی آدم مومنو خداترسی باشه

چون کلا بخواد تو خونت باشه 

باید محرم راز و سرمایه ات باشه اگه واقعا میخوای خیلی تحقیق کن

ولی به نظرم منصرف شو 

تو این زمونه گرونی سخت همچنین آدمی گیرت میاد

آره کویتی ها همه اینجوری هستن

ولی تو ایران فکر نکنم بشه،چون دزدی زیاد میکنن و حد مرز خودشون رو رعایت نمیکنن

من یه پرستار بچه برای ۸ ساعت میگرفتم کلی دردسر و مشکل داشت

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

تنها نیروی خدماتی ثابت که دیدم یه دختر فراری بود،پسر عمه ام و رفیق هاش خونه دانشجویی داشتن،میگفت یه دختر فراری داریم خونه رو تمیز میکنه و کارها رو انجام میده و...

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

خواهرم یکی ک‌سرایدار بیمارستان و بهیار بود و بازنشسته رو آورده بچه های خانم شهرستان هستن و ایشون تهران خونه نداشته با خواهرم زندگی میکنه و دوتا بچه ها رو نگه میداره و کل کار خونه رو انجام میده مثل ی مامان . بهت پیشنهاد میدم ی خانم سن بالا رو بیاری امنیتش بیشتره و در مورد حقوق ماهی ۴ تومن میده و همه خوراک و ... با خواهرمه

خداوند پیشاپیش من در حرکت است 👌💗✋✌🙏🤛🤜
خواهرم یکی ک‌سرایدار بیمارستان و بهیار بود و بازنشسته رو آورده بچه های خانم شهرستان هستن و ایشون تهر ...

چقد خوب . کامل راضیه ازش ؟ تر تمیز کار میکنه ؟ یعنی خونش همیشه برق میزنه ؟؟؟ حالا خواهرتون بیشتر وقت رسیدن به خودشو داره ؟ 

من دستم اگزماشده یه بچه کوچیک دارم باردارم هستم..یه دخترازیه خانواده که یکم وضع مالیشون ضعیف بود البته میشناسیمشون بیست سالشه آوردم پیش خودم یه اتاق هم دادم دستش قرارشدخرج تحصیلشم بدم البته دانشگاه.چون نمیخوام ایندش خراب بشه کمکم می‌کنه باهاشون زندگی می‌کنه.ماهی شش تومن هم بهش میدم یه حساب براش بازگردیم که یه تومن میریزیم داخل حساب خودش ماهی پنج تومنم به خانوادش میدم هم همصحبتمه هم کارای خونه می‌کنه مسافرت میبریمش خریدلباس همه چی هم براش انجام میدم جمعه هام می‌ره خونشون شنبه صبح میاد..

..بسم الله الرحمن الرحیم..اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْ‌سِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِکْرَ‌اهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُ‌وا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧..توروخدابرای باردارشدن من ومادرای مثل من یکباربخونید
چقد خوب . کامل راضیه ازش ؟ تر تمیز کار میکنه ؟ یعنی خونش همیشه برق میزنه ؟؟؟ حالا خواهرتون بیشتر وقت ...

ببین شرایط خواهرم خاصه چون هفته ای چهار شب شیفته و کشیک و روز میاد و دوباره عصر ی جا دیگه . برای خواهرم خوبه . ولی در کل اگه بخوای بگی تمیز خب نه اون صددرصد ولی قلق داشته ک دستش اومده در مجموع ادم‌مطمئنی هست

خداوند پیشاپیش من در حرکت است 👌💗✋✌🙏🤛🤜
من دستم اگزماشده یه بچه کوچیک دارم باردارم هستم..یه دخترازیه خانواده که یکم وضع مالیشون ضعیف بود الب ...

عزیزم یکم توضیح میدی تو طول روز چکارا میکنه ؟ تو طول هفته و ...؟ خونت همیشه تمیزه ؟ وقتت بیشتر شده که به خودت برسی؟