2777
2789
عنوان

یعنی حاملم؟😱😱😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 29 پست
نه نیستی ده روز زودتر ربطی به بارداری نداره اگر لانه گزینه هم که باشه موقع پریودی یا بعدشه

پس از چی میتونه باشه

من همیشه سیکلم ۳۴-۳۵ روزه بوده

الان میگم اگه به تاریخ خودمم باشه حد اقل ۱۰ روز زودتر این خون اومده

اونم فقط روزی یه قطره

ندارم

خب ایندفعه دقت کن از کجا میاد 

بعید میدونم از واژن باشه 

چون اگه از واژنت بود حداقل یه لکه بینی باید میداشتی 

ولی از مقعد همینطوریه وقتی بشینی فقط میاد 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب ایندفعه دقت کن از کجا میاد  بعید میدونم از واژن باشه  چون اگه از واژنت بود حداقل یه ل ...

اخه الان هنوز دست شویی هم نرفته بودم

از جلو لباسم ببخشید واژنمو گرفتم

عادت همیشگیمه

بعد دیدم جلو لباسم خونیه

اصلا لباسم به دستم نخورد

حتی دیروزم که یه قطره خون اومد با دستمال کاغذی واژنمو فقط خشک کردم یه ذره خون ابه بود

اخه الان هنوز دست شویی هم نرفته بودم از جلو لباسم ببخشید واژنمو گرفتم عادت همیشگیمه بعد دیدم جلو ...

نمیدونم به هرحال ایندفعه با دقت بیشتری بررسی کن ببین منبعش کجاست

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

۱۰ روز مونده که هیچی معلوم نیست، یعنی اگه منظم ۲۸ روزه هم باشی الان دو سه روز از دوره تخمک گذاریت گذشته. اگه فقط موقع ادرار میبینی احتمالا عفونت ادراری شدید داری که خونریزی داره

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بدون بو یا ترشح از قبل میسه عفونت داشت؟

بله

عفونت واژن بو و ترشح داره. عفونت مجاری ادراری نداره فقط گاهی سوزش داره موقع ادرار

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بله عفونت واژن بو و ترشح داره. عفونت مجاری ادراری نداره فقط گاهی سوزش داره موقع ادرار

اصلا موقع ادرار سوزش ندارم

حتی حس اینکه دیتشویی داشته باشم مرتب هم ندارم