2777
2789

چون کنکور دارم هیچی نخوندم از سه ساعت دیگه زندگیم به جهنم تبدیل میشه تا سال بعد همین موقع چقدر دعا کردم چیزیم شه نرم چیکارا ک نکردم ولی خیلی سخت جونم🥲

سوزنت گیر نکنه... روی آدما، حرفا و اتفاقات... فقط رها کن، نیازی نیست دنبال تحلیل هرچیزی باشی، فقط بگذر...      تو حق داری  که حال دلت شاد باشه.تو حق داری که حالت خوب باشه.تو حق داری که لبت پر از خنده های قشنگ باشه.تو حق داری که جایی که دوست داری باشی.تو حق داری که کاری که دوست داری انجام بدی.تو حق داری که که به تمامی آرزو هات برسی.تو حق داری که حال دلت شاد باشه.تو حق داری که گاهی غمگین باشی.تو حق داری که گاهی از غصه پر باشی.تو حق داری که یه روزایی یا خودت تنها باشی.تو حق داری که یه روزایی از شدت درد گریه کنی.و من حق ندارم که تو زندگی تو دخالت کنم.من حق ندارم که قضاوتت کنم.همین.          کاربری سوممه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وای من یه دوستی دارم اونم بر عکسه ، روزا میخوابه شبا که خونوادش میخوابن این تازه بیدار میشه 😂

بدبختی من اینک من روزم بیدارم :/ ن خوابم میاد ن مایلم ب بیداری:/

عجب‌بیهوده‌تکراریست‌دنیا. 

چون شب جمعه ها خونه مادرشوهرمیم و با جاریا و خاهرشوهر و مادرشوهر تا صب میشینم ب حرف زدنو الان تازه دراز کشیدیم بخابیم

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
بدبختی من اینک من روزم بیدارم :/ ن خوابم میاد ن مایلم ب بیداری:/

منم گاهی اینطوریم ، بدبخیته من بیشتر از توعه البته اگه ازدواج نکرده باشی ، من صب بیدار میشم تا شب کارای خونه ، با بچه تو شکمم کشون کشون کار میکنم شب موقع شام چشام بسته میشه تا میام روی تخت میپره 

سوسک از رو صورتم رد شد بیدار شدم دیشب یه تاپیک خوندم یه خانمی نوشته بود بچه ام هرشب ۳ ونیم بیدار میش ...

منم چن روز پیش خونه مامانم اینا بودم از رو دستم یه عنکبوت بزرگ رد شد بیدار شدم سکته کردم تا صب نتونستم بخوابم