2777
2789

الان 10 روزه با شوهرم 

ماجرای دعوامون هم پر بازدید شد 

خونه باباشو اینا سر یه اشتباهی که من کردم خانوادش خیلی دخالت کردن مامان و داداشش کلی باهام بد رفتاری کردن و در آخر به طرفم سنگ انداختن و فحش و توهین 

خلاصه شوهرم پشیمون شد تو پیام‌هایی که بهم میداد حتی التماس می‌کرد که جوابشو بدم و استرس داشت اما سه روز پیش وقتی اومد دنبالم و با خانوادم حرف بزنه 

وقتی بابام عصبانی بود و شاکی بود از رفتارش بازم عصبانی شد و دعوا راه انداخت و اومده بود شرط و شروط بذاره یعنی حسابی پر شده بود مشخص بود. که ما هم پشیمونی ندیدیم و گفتیم بره و گفتم برنمیگردم 

خلاصه بعد دوباره پیام داد بیا دو نفری حرف بزنیم  ولی خب پشیمون نبست و هی دارن پرش میکنن

از طرفی من قفل در خونه رو هم عوض کردم چون خیلی عصبانی بودم الان دلم میخواد از اون فضا بکشمش بیرون که اینقدر دخالت نکنن خانوادش 

میشه بگین چطوری بهش کلید بدم که چراغ سبز نباشه و کوتاه اومدن نباشه؟ چون خیلی پرروعه و دست پیشو گرفته.

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لعنت به دخالت خانواده کاش پدر و مادر ها یاد میگرفتن نگرانی و علاقشون به فرزندشون رو جوری ابراز نکنن ک زندگی اون بچه به تباهی بکشه

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁

وای عزیزم تو خسته نمیشی از این همه جنگ و دعوا من خیلی. وقته تاپیک هاتو میبینم فقط یکسره در حال جنگ و دعوا و بزن بزن و فحش کاری هستید جدی چجوری اعصاب میکشه من واقعا نمیتونم کم میارم این چه زندگی به خودت رحم نمیکنی به بچه ات رحم کن 

وای عزیزم تو خسته نمیشی از این همه جنگ و دعوا من خیلی. وقته تاپیک هاتو میبینم فقط یکسره در حال جنگ و ...

آخه الان این حرف شما دلداریه؟ سرزنشه؟ شماتته؟ نمک رو زخم پاشیدنه چیه؟ 

خودم داغونم 

مگه خودم دلم میخواد زندگیم اینطوری باشه؟ واقعا گیر آدمای عوضی افتادم نه من خیلی قویم که اینقدر ادامه دادم.

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
آخه الان این حرف شما دلداریه؟ سرزنشه؟ شماتته؟ نمک رو زخم پاشیدنه چیه؟  خودم داغونم  مگه ...

برو پیش مشاور تا کارت به دکتر اعصاب نکشیده شما مشکلتون و باید یه آدم کاربلد حل کنه

برو پیش مشاور تا کارت به دکتر اعصاب نکشیده شما مشکلتون و باید یه آدم کاربلد حل کنه

خیلی رفتیم هیشکی نمیتونه مشکل ما رو حل کنه.