2777
2789

کاری به این که خدا هست یا نیست ندارم ولی میدونم ما تو این جهان تنهایم و کسی نمیاد قرار نیست خوبی کنیم کسی بهمون بدی نکنه  قانون طبیعت ظلمه  و فقط انسان میتونه عدالت رو برقرار کنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علتو توی خودت پیدا کن جانم، هرکی بدبختی میکشه دلیلش خودشه. خودتو اصلاح کنی دیگران هم اصلاح میشن فقط ...

عزیزم شما  فرد بسیار برازنده و ارزنده و بالاتر از منی..دستت دردنکنه..

وقتی بخاطر ابرو باید ساکت بود بازم طالمه؟

من خودم یک عمر دارم زندگی میکنم لامردی که واقعا بهم ظلم می‌کنه پس خودم مقصرم میتونم تموم کنم این زندگی رو خودم جرات ندارم پس خودم مقصرم 

منم این حرف شما رو بهش رسیدم..واقعا انگار عدالتی نیست

عدالت رو فقط انسان میفهمه ولی یه خرس حالش نیست که بچه یک ساله رو پاره میکنه میره  طبیعت نمیفهمه عدالت چیه ما عدالت رو میفهمیم حق خودمون رو میفهمیم و باید براش تلاش کنیم به جنگش بریم :/

من خدا رو توی تولد و خلقت بچه هام میبینم...

از هیچی، چشم و دست و پا و مغز فعال و پویا و در حال آموزش ساخته میشه و هزاران نشونه دیگه تو دنیا...

کافیه باهاش حرف بزنی، خودش رو بهت نشون میده.

اون ظالم هم یکی از بنده های خداست، اگه هر ظالمی قرار بود به سرعت پودر بشه که دیگه اختیاری وجود نداشت، و مسخره بود همه چی، والا فرعون رو هم خدا به سرعت غرق نکرد، منتظر هدایت شدنش بود... دیدن نتیجه اصلی اعمالمون برای اون دنیاست،نه الان، الان وقت امتحانه... نه نمره دادن و تنبیه کردن. البته بعضی کارها تنبیه سریع داره.

عزیزم منی که میدارم بهم ظلم بشه مقصرم نباید اجازه بدم بهم ظلم بشه 

بالانشینای این مملکت دارن بهمون نهایت ظلمو میکنن

چیکار میتونیم بکنیم یه نفری

خودت چیکار میکنی با این همه ظلم

جلو همه ظلمارو نمیشه گرفت

من کلا آدم مذهبی نیستم و ب خیلی چیزا بی احترامی نمیکنم ولی بی اعتقادم

اما نباید به بودن خدا شک کرد

هست حتما هست یک عالم نشونه هست برای اینکه بگه خدایی وجود داره

منم خیلی به همین سوال تو بارها فکر کردم و غر هم زدم

ولی از خیلی چیزا نمیشه به همین راحتی سر در آورد

خیلیا بودن انقد ب بعضی چیزا فک کردن و جوابی براشون پیدا نکردن مجنون شدن

حتما هرچیزی حکمتی توش هست و خیلیامون بی خبر

من خدا رو توی تولد و خلقت بچه هام میبینم... از هیچی، چشم و دست و پا و مغز فعال و پویا و در حال آموز ...

خیلی حرف درستیه

ولی بعضی وقتا حرف زدن هم فایده نداره مگه اینکه به مکررات ادامه پیدا کنه خدام مثل یه پیج اینستا میمونه با کلی فالوور

حتما دایرکت و پیامای همه رو نمیتونه ببینه انقد باید گفت و گفت تا نوبت به دایرکت توام برسه

ک خب این از حوصله خیلیامون به دوره و باعث شده آدما شک ب دلشون بیوفته