2777
2789
عنوان

برای پدرم…🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 1721 بازدید | 48 پست
🖤 خدا رحمتش کنه عزیزم و به دلت ارامش بده 🖤

ممنون 

خدا رفتگان شما رو هم رحمت کنه

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدا رحمتشون کنه 🖤🖤

واقعا لعنت به کرونا که خیلیا رو که اصلأ وقت مردنشون نبود رو ازمون گرفت 😔😔🖤لعنتتت

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
منم ۱۶سالگی بابام از دست دادم😞

الهی خدا رحمتشون کنه

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|.

خدا رحمتشون کنه 🖤🖤 واقعا لعنت به کرونا که خیلیا رو که اصلأ وقت مردنشون نبود رو ازمون گرفت 😔😔🖤ل ...

ممنونم

واقعا لعنت 

لعنت بر باعث و بانیش

خدارحمتش کنه.پدرمنم فوت شدن😭 لطفا برا پدرمنم فاتحه بگید .خدارفتگان همرو بیامرزه خداازسر تقصیرات هم ...

ممنون

خدا رحمت کنه پدر عزیزتو

با حرفات گریه کردم. منم بابام هفده خرداد تصادف کرد و فوت کرد

الهی خدا رحمتشون کنه

این جور مرگای یهویی خیلی دردناکه

تلاوت قرآن مداوم برای آرامش روح پدر و تسکین درد دوری ایشون برای شما بسیار اثر بخشه.  سفارش زیاد شده که فرزندان تقسیم بندی کنن و به جای گریه و زاری قرآن در تمام طی سال برای مرحوم داشته باشن.    خدا رحمتشون کنه و هر کس که پدرشون در قید حیاته عمر با عزت بده

الهی خدا رحمتشون کنه این جور مرگای یهویی خیلی دردناکه

اره خیلی سخته. هنوزم باورم نشده ک نیس. شبی ک شنیدم بابام تصادف کرده و بیمارستانه تا صب گ یه کردمو دعا کردم. نگو همون شب بابام ساعت دو شب تو بیمارستان تموم میکنه ولی روز بعدش بعدظهر دیدم دخترعموم استوری گذاشته فهمیدم بابام دیگه نیس. الان بیس و سه روزه ک بابا ندارم ولی هنوزم باورم نشده. نمیخوامم باور کنم

برای شادی روح پدرم لطفا صلوات بفرستین. ممنونم
یک حمد و ۳ سوره سهم من در این پنجشنبه خاص

ممنونم

خدا رحمت کنه همه اموات شمارو

اره خیلی سخته. هنوزم باورم نشده ک نیس. شبی ک شنیدم بابام تصادف کرده و بیمارستانه تا صب گ یه کردمو دع ...

الهی خیلی سخته میفهمم

روحشون شاد