2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم شما چندماه اقدام بودین ؟  در ضمن تبریک میگم منم ۸ ماه اقدامم انشالله برا همه مثبت شه ...

سلام فداتشم انشالا به حق ۶ ماهه امام حسین این ماه تست مثبت داشته باشی من ۳ ماه اقدام بودم 

نرگسی جون مامان قشنگ مجدد تبریک میگم من تاپیکای قبلیتو خوندم نوشته بودی آمپول اچ سی جی تزریق کردی ؟ منم ۸ ماهه اقدامم اگر این ماه نگیره ب منم میزنن ؟ منظور شرایط خاصی لازمه ؟ چون من این ماه دو روز قبل تخمک گذاری سونو رفتم گف ی فولیکول ۲۱ تو تخمدان چپت داری و تنبلی و کیست هم نداشتم . 

نرگسی جون مامان قشنگ مجدد تبریک میگم من تاپیکای قبلیتو خوندم نوشته بودی آمپول اچ سی جی تزریق کردی ؟ ...

فداتشم عزیزم ایشالا قسمت خودت 

من عزیزم تنبلی داشتم دکتر بهم یسری دارو داد روز ۱۲ سیکل رفتم سونو دو تا فولی ۱۸ داشتم بعد بهم آمپول اچ سی داد برای آزاد شدن تخمک که حتما تخمک گذاری انجام بشه

نرگسی جون مامان قشنگ مجدد تبریک میگم من تاپیکای قبلیتو خوندم نوشته بودی آمپول اچ سی جی تزریق کردی ؟ ...

اچ سی فقط برای آزاد سازی فولی بالغه که حتما تخمک گذاری انجام بشه 

اها پس ینی منم این ماه برم دکتر بگم برا منم میزنن فک میکردم برا کسایی ک مدت اقدامشون خیلی طولانی شده ...

نه ربطی نداره بگو احتمالا دکترت میده تا حتما فولی بالغت آزاد بشه انشالا همین ماه نی نی تو دلت باشه